Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот tedicha123 » 10 юли 2011 23:01

liverpool96 написа:
IvanAtanasov написа:Говореше се, че Комоли няма да пътува с отбора за Азия за да договори някой друг трансфер. Имате ли информация дали е така ;)

Прав си, аз днес също набелязах тази информация на доста места.

Да имаше такава информация , но Комоли пътува с отбора в Азия:)
Раул Мейрелеш <3 :!:
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 юли 2011 23:45

Уиздъм е животно....централен защитник...доста подобен на Видич...огромен, играе добре с глава и се пласира добре...не случайно е извикан в националния отбор на Англия до 20 години за световното което започва скоро....имаше някакво клипче от приятелски мач на отборите на Англия и Испания до 20 години....съдията свири фаул за испанците и Уиздъм, който е капитана на отбора тръгна да се разправя с него и всички испанци, които бяха наобиколили съдията отстъпиха с по 1-2 крачки назад.... :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 юли 2011 01:50

liverpool96 написа:Някой може ли да ми опише качествата на Андре Уиздъм, тъй като го намират за голям талант, а в интернет не попадам на нищо интересно. Нямам толкова наблюдения на момчетата от школата, затова се обръщам към Вас. :)

Гледах доста мачове на резервите през сезона ,Уйздъм все още е доста рисков централен защитник,прави доста грешки ,но се вижда kато цяло,че има физика и качества момчето а и още е твърде млад и неопитен ,дано да израстне под ръководството на кадърния испанец Родолфо Борел,който работи много добре с момчетата .Повече ме впечатлиха разиграващия атакуващ испански халф Сусо и моя любимец португалското дясно крило Тони Силва,дефанзивния халф Майкъл Робертс също не е лош футболист както и разбира се двата бека Фланаган и Робинсън.Лявото крило Том Инс не ми допадна особено ,постояно влиза навътре и играе много индивидуално ,няма навика да центрира.От по малките лявото крило Рахим Стърлинг е страхотен както и централния нападател Адам Морган,тези са общо взето ,които изпъкват от школата,никак не са малко ! Не съм гледал играта на Коуди ,хвалят го и ми е интересно да го вида.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 11 юли 2011 10:25

Все по-усилено се говори, че днес може да бъде завършен трансфера на Даунинг.....говори се за 15-16 милиона :)

Освен това слухове, че Лестър имат интерес към Кончески и са готови да предложат 1,5 милиона паунда за него... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 11 юли 2011 10:45

За Кончески се радвам, ама за Даунинг съм нещо на кантар...даже бих казал, че не ни трябва. Дано поне КРАЛЯ успее да го наложи в състава и ни върши работа, иначе...

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 юли 2011 11:04

казвах аз,че за левия бек ще скачаме на бейнс...иначе даунинг май вече е уреден,остава да видим за какви пари.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 11 юли 2011 12:44

Слухове в френските медии че Лион търсят усиелно заместник на Сисоко , който се очаква да се присъедини към Ливърпул :) :)

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 11 юли 2011 13:07

Много слухове има и вече не знам на кого да вярвам. :mrgreen:
Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 юли 2011 14:46

али сисоко май сме предложили 8 млн.паунда...не се знае обаче дали ще го лапнем.иначе не е лош играч,корав негър е!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 11 юли 2011 16:30

john barnes написа:али сисоко май сме предложили 8 млн.паунда...не се знае обаче дали ще го лапнем.иначе не е лош играч,корав негър е!

Нека нека. И ние да вземем някой черничък в отбора, че нещо ни липсват такива. Освен Нгог де, ама той е пътник, а Глен Джонсън е от по-светлата гама. :lol:

Върни се в “Ливърпул”