Awesome написа:Всъщност мисля, че той е един от малкото, опитали се да бъдат критични към действията на Венгер, но французинът има прекалено голямо его и не дава и дума да се чуе от някой друг. Нямаш право на глас. Не му харесва, когато някой оспорва решенията му. Превърнал се е във властелин и се следват директивите му. Какво си мислиш, че прави Пат Райс като асистент на Венгер - според мен нищо. Тони Адамс беше казал, че не би работил като асистент на Венгер "I would love to go back to Arsenal one day, but not as No 2 or a defensive coach. "Arsene Wenger would not let me do enough. He does all the coaching, so I don't think I could work under him." А няма и кой да ограничи властта на Арсен. С Дейвид Дийн, когато още беше на работа в клуба обсъждаха трансфери и футболните въпроси с него. Сега на мястото на Дийн е Газидис, който се занимава с финансите и маркетинга.
Вероятно му тежи капитанската лента на Сеск, то си е голяма отговорност - Ван Перси и Вермаелен също са вариант. Но липсва бойният дух - кажи предното поколение играчи биха ли позволили неблагодарно лайно като Адебахор да се е*ава с феновете, да рита техен съотборник, докато е на земята и да се измъкне безнаказано или без няколко шута в задника. Не мисля...
На Войчех определено не му липсва самочувствие, влезе ударно в големия футбол - дебют на Олд Трафорд, дебют в ШЛ срещу Барса, има потенциал да стане страхотен вратар, но има и още много да работи и да се развива, докато стигне това ниво. Важното е да има характер, непримиримост и да им пука за отбора.
Ами това си го говорим открай време...

Иначе наистина, няма как да знаем кой и какво е говорил с Венгер, или какво е произлязло от това. Не обичам догадките, а последното е именно това(което бях писал)

След като смятате, че скоро Венгер трябва да напусне/да бъде сменен, кого смятате за подходящ нов мениджър? Аз изключително много харесвам Дейвид Мойс. Дори бих казал, че той е любимият ми британски мениджър. Евертън играе много приятен футбол, а заслугата за това е именно негова. Като цяло много ми допада и като поведение, и на пейката, и пред медиите. Много го уважавам и се надявам един ден да акостира на Емирейтс...