joring написа:crap написа:Аз имам много точна и ясна позиция от доста време насам
Ама си я пазиш само за себе си, нали?
Просто момчето е видно комунисче и не иска да изглежда нелепо в очите на хората..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
joring написа:crap написа:Аз имам много точна и ясна позиция от доста време насам
Ама си я пазиш само за себе си, нали?
"Постиженията" на ГЕРБ : тук-таме някоя спортна заличка, каквито другите източноевропейски държави отдавна построиха. Някоя отсечка от магистрала, каквито хората от цивилизования и не толкова свят отдавна имат ...
pumpo написа:"Постиженията" на ГЕРБ : тук-таме някоя спортна заличка, каквито другите източноевропейски държави отдавна построиха. Някоя отсечка от магистрала, каквито хората от цивилизования и не толкова свят отдавна имат ...
Защо тройната коалиция не построи "отдавна някоя спортна заличка"?
Или "някоя отсечка от магистрала"?
БСП нямат никакво право да претендират за власта, 45 години рушиха и сучеха от България, но това комуниста е просто и нагло същество!!!
А относно ГЕРБ ,както написа един съфоромец , ГЕРБ са предимно простовати соц. екс ченгета, но са много по добра алтернатива пред БСП!
А наистина се създава едно усещане ,че Бойко Борисов е премиер на София, а не на България!
И за ФИНАЛ, ПРОБЛЕМЪТ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА Е СЛЕДНИЯ, НЯМА ПРИЕМСТВЕНОСТ, ПАРТИИТЕ НЕ СИ ПОМАГАТ ПОМЕЖДУ ,А РАБОТЯТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ!
pumpo написа:"Постиженията" на ГЕРБ : тук-таме някоя спортна заличка, каквито другите източноевропейски държави отдавна построиха. Някоя отсечка от магистрала, каквито хората от цивилизования и не толкова свят отдавна имат ...
Защо тройната коалиция не построи "отдавна някоя спортна заличка"?
БСП нямат никакво право да претендират за власта, 45 години рушиха и сучеха от България, но това комуниста е просто и нагло същество!!!
А относно ГЕРБ ,както написа един съфоромец , ГЕРБ са предимно простовати соц. екс ченгета, но са много по добра алтернатива пред БСП!
И за ФИНАЛ, ПРОБЛЕМЪТ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА Е СЛЕДНИЯ, НЯМА ПРИЕМСТВЕНОСТ, ПАРТИИТЕ НЕ СИ ПОМАГАТ ПОМЕЖДУ ,А РАБОТЯТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ!
turbogena написа:По-добре се скрий с твоите комплексирани мненияКакъвто и да е бате Бойко снове по цяла България и открива обекти!
pumpo написа:Защо тройната коалиция не построи "отдавна някоя спортна заличка"?
А наистина се създава едно усещане ,че Бойко Борисов е премиер на София, а не на България!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта