Обратното броене започна ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Обратното броене започна ...

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2011 12:11

joring написа:
crap написа:Аз имам много точна и ясна позиция от доста време насам ;)

Ама си я пазиш само за себе си, нали? :lol:

Просто момчето е видно комунисче и не иска да изглежда нелепо в очите на хората..

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 юли 2011 12:16

Да аз съм комунист. И искам вие да сте ми роби, заедно да изградим комунизма първо във България, после на целият Балкански п-ов.
Нелепи сте, жалки сте.
YA GUNNERS YA

Meer
Контакти:

Мнениеот Meer » 06 юли 2011 12:21

Защо въобще пускате тук такава тема?
Никой освен Бойко не бил направил нищо? Така ли?
Кой ни спаси от хиперинфлацията и от гръцкия сценарий? Ха сега се сетете, а после плюйте!
Иван Костов - Премиер на България!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 06 юли 2011 12:22

"Постиженията" на ГЕРБ : тук-таме някоя спортна заличка, каквито другите източноевропейски държави отдавна построиха. Някоя отсечка от магистрала, каквито хората от цивилизования и не толкова свят отдавна имат ...

Защо тройната коалиция не построи "отдавна някоя спортна заличка"?
Или "някоя отсечка от магистрала"?
БСП нямат никакво право да претендират за власта, 45 години рушиха и сучеха от България, но това комуниста е просто и нагло същество!!!

А относно ГЕРБ ,както написа един съфоромец , ГЕРБ са предимно простовати соц. екс ченгета, но са много по добра алтернатива пред БСП!

А наистина се създава едно усещане ,че Бойко Борисов е премиер на София, а не на България!

И за ФИНАЛ, ПРОБЛЕМЪТ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА Е СЛЕДНИЯ, НЯМА ПРИЕМСТВЕНОСТ, ПАРТИИТЕ НЕ СИ ПОМАГАТ ПОМЕЖДУ ,А РАБОТЯТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 06 юли 2011 12:39

Само да вметна, че спортната зала започна да се строи по времето на Весела Лечева
pumpo написа:
"Постиженията" на ГЕРБ : тук-таме някоя спортна заличка, каквито другите източноевропейски държави отдавна построиха. Някоя отсечка от магистрала, каквито хората от цивилизования и не толкова свят отдавна имат ...

БСП нямат никакво право да претендират за власта, 45 години рушиха и сучеха от България, но това комуниста е просто и нагло същество!!!

А относно ГЕРБ ,както написа един съфоромец , ГЕРБ са предимно простовати соц. екс ченгета, но са много по добра алтернатива пред БСП!

А наистина се създава едно усещане ,че Бойко Борисов е премиер на София, а не на България!

И за ФИНАЛ, ПРОБЛЕМЪТ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА Е СЛЕДНИЯ, НЯМА ПРИЕМСТВЕНОСТ, ПАРТИИТЕ НЕ СИ ПОМАГАТ ПОМЕЖДУ ,А РАБОТЯТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ!

Само да вметна, че спортната зала започна да се строи по времето на Весела Лечева

С другото съм напълно съгласен
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

omax
Контакти:

Мнениеот omax » 06 юли 2011 12:47

pumpo написа:

Не съм и фен на коалицията но фактите са следните....
Новата отсечка на Тракия до Стара Загора /кръговото/ е тяхно дело...
Новата отсечка на същата магистрала от Карнобат до Бургас около 45 км. е тяхно дело.
Понеже ми се налага често да пътувам от София на юг към Благоевград и често съм ползвал стария път през Бучино /новата магистрала Люлин/ и с очите си видях кой какво е построил. Мога да ти кажа, че най-сложната част от въпросната магистрала, виадуктите, колоните за мостовете, обезопасяване на склоновете, изкопите за тунлите и т.н са по време на 4 годишния троен мандат. Тук не трябва да се изключва ролята на предишните правителства-проекти, отчуждаване на земи, процедури по ЗУТ. Дразнещото е че ББ ДОВЪРШИ започнат преди доста години проект и го преписа на собствена сметка...

Направи справка кога беше приет проекта за спортната зала и с какъв капацитет беше първоначално преди великия ББ да предоговори цената с Главболгарстрой. Те я намалиха и тоя боклук се би по гърдите. Оказа се, че цената е намалена, защото просто се намалиха обема строително-монтажни работи и залата беше с редуциран капацитет. Знаеш ли колко са тромави процедурите по отчуждаване, прехвърляне на имоти /Червено знаме/. Той /ББ/ отново довърши на готово една постройка.

Просто тогава всичко построено не се афишираше така и не се режеха ленти под път и над път.

А 10% ДОД? И това ли си недоволен от предишните. От 28-32 % прогресивно подоходно минахме само на 10 плосък. Така ти оставиха окло 20% от твото възнаграждение в своя собствен бюджет! И това ли не можем да отценим ние БГ?
Спрете да гледате и четете послушни медии!

Пътя Девин - Осиково - обещания на дядото като последната мутра на пиянска сбирка.....да готов е за сметка на...една държавна фирма с инвестиционни намерения в района....Но сега за лентата ще е ББ пред камерата....

С НЕГОВИТЕ ПАРИ, КОИТО ТОЙ ПЛАЩА. Караме по НЕГОВАТА МАГИСТРА и пазим НЕГОВИТЕ МАНТИНЕЛИ!

Симеон Дянков в условия на криза вдигна от 50 на 80% дивидента на държавните дружества! Знаеш ли какво е в така наречената криза да оставиш едно търговско дружество без обортни средства като му прибереш 80% след облагане с данък печалба в размер на 10%?
Тове е единственото правителство в Европа,което няма дефинирани и приети антикризисни мерки! ЕДИНСТВЕНОТО!
За кризите в здравеопазването и образованието просто няма да коментирам. Вината не е само тяхна, естествено но 2 години не са мръднали и на йота....а забравих. Смениха бланката на болничния лист! СМЯХ. Кой ти е фалшифицирал бланка на болничен лист?Просто сега докторите, които злоупотребяват ще издават "фалшиви" листове на нова бланка!
2 години нашите бащи и майки не са компенсирани поне с нфлационна надбавка над пенсиите.
Скандали около избор на министри, евродепутати, депутати.
В ГЕРП кризата е от човешкия фактор. ТЕ просто нямат изградени и утвърдени професионалисти. Плевналиев е единтвеният светъл лъч, но тей не е член на ГЕРБ...
Ще строят стадион - няма да сторят стадион
Ще закрива до седмица БЕХ - две години чакат.
Ще осъди н-на брой министри - смях
Показни арести - смях
Ще спра до тук, че се ядосвам. Единствената причина българите да го търпят е, че просто няма алтернатива. Но рано или късно ще стане факт и алтернативата.
Срам ме е, че министър-председателя ми не владее западен език, че ходи с ръце в джобовете като мутра, че нарича учените и нашите родители "лош материал", че ме сравнява с тъпите му кучета, че последната книга, която е прочел е Винету.....срам ме е!

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 06 юли 2011 12:58

Въпреки всичките си недостатъци,нямаме по-добър вариант в момента..Волен "националиста" ли,или пък тройната коалиция,някой даже Костов спомена,ама той ако почне да краде както когато беше на власт,съвсем ще я окъсаме.Това е положението и на мен много неща не ми харесват,но с такова наследство няма как с магическа пръчка да се оправим,най-вероятно няма да сме на този свят за да видим по-добри дни за нашата държава.

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 06 юли 2011 13:09

Много народ се изпразни. Дали не е време темата да се заключи ? А ,другари модератори.?

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 06 юли 2011 13:10

turbogena написа:По-добре се скрий с твоите комплексирани мнения ;)Какъвто и да е бате Бойко снове по цяла България и открива обекти! ;)

На Бате ти Боико кои му плаща пътните.По време на криза нащият не се спря.Не знаех но примерно финландсият министър прецедател се появявал по телевизията само ако някои им обяви воина

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 06 юли 2011 13:29

pumpo написа:Защо тройната коалиция не построи "отдавна някоя спортна заличка"?

Дваисет години ми кажи какво приватизират.Тези заводи да не би Боико Борисов да ги е строил.Какво са разрушили комунистите че нещо неми е ясно.Язовири,жилища,училища,болници,БДЖ,Балкан,магистрали,кораби,
военна индустрия,университети,двигатело строене,развитие на спорта,за социалната политика неговорим.......Това ваш Боико ли го е строил и правил.
БСП алтернатива нямат в България.Партия с традиции.На които нему харесва да си гласува за останалите „специалисти.
Теми срещу комунизма може да се пускат и са много хубави а срещу великите сини ,жълти,оранжеви и тем подобни гении неможе да се пуска тема....

Върни се в “Свободна зона”