Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2011 16:54

Аз се питам, до кога ще оглеждаме футболисти от "футболни" дестинации, като Кипър и Малта !? ... :roll:
Тоя португалец дето е на проби, почти не е играл за отбора си ...
Преди това следяха някъв африканец от Малта ...
Видович го взехме от гранда им Анортозис, но какво излезе ?

Това е несериозно !
Левски да се интересува от ентусиасти от Кипър и Малта ...

И защо ли тоя Аарц НЕ МИ СЕ ВИЖДА по добър от Иса ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 05 юли 2011 17:03

Не, че от един мач могат да се правят изводи, но Щърков игра много прилично със "Спортинг" ( с много желание, на ръба на грубостта, и си покриваше доста по-добре зоната от Минев...Освен това Щърков е по-добър от Видович за мен като ляв бек...

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 05 юли 2011 17:16

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zlTxgdKLoLc[/youtube]

Има някой добри отигравания ,дано се справи ;)
Изображение
Изображение
Изображение

would
Контакти:

Мнениеот would » 05 юли 2011 17:32

The Game,как пък ти хрумна че Арс е приличал на Иса, нека видим първите мачове и тогава ще коментираме.Нали трябва да се аклиматизира и да свикне с българските стандарти.Надявам се, да не се научи да шофира пиян, иначе си мисля че ще помогне на сините.А Старокин, го гледам последните 2-3 сезона, за мен е един от най-добрите защитници в България, независимо че е юноша на Цска.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Качествени ли са новите попълнения в Левски

Мнениеот Thsmith » 05 юли 2011 17:44

NAKEV написа:Май сме гледали различни мачове с теб......аз бях очарован от играта на Старокин....Райков.......Иван Цветков.......и холандеца ми допадна и му стискам искрено палци да ни поведе към победите този сезон.За Старокин се надявам да убеди с игрите си такива фенове като теб/навярно не го одобряваш понеже е юноша на панчаревци/....а и за това че на моменти изоставаше от дясното крило/бързака Писаров/това също не е кой знае какъв повод за притеснение защото това момче от Локо си беше да го вземе Гонзо в Левски а не сега да се чудят как да закърпят положението с Батков.........та Писаров цял сезон си правеше каквото си поискаше с защитата на тези срещу него.А уж Батков се имал с Гигов......айде бе!

Да различни мачове сме гледали... аз гледах тоя в надежда... за теб обаче не съм сигурен. А старокин едно на ръка, че е свиня... това го оставам на страни, а не го одобрявам защото е накадърен.
Иначе е излишно да продължаваме спора... щом искате да се пълним с отрепки като писаров, марадончо, галин с невероятните 8 влизания в игра в изпадащ от втора бундеслига тим... екстра. После като започне един рев у 5 кръг ще коментирам. Казах си мнението за тези набедени за футболисти хора. Повече нямам намерение да споря.

NAKEV написа:
Е от такива като тебе разбирачи Иво дълго не можа да влезе в час..........но в края на първенството показа стабилност и вместо да го уважаваме за старанието му ние пак и пак ще му напомняме онзи миг.......на теб като те гледам май по ти харесват рендета като Гошо Марков......Илиян Стоянов......и в най ново време Веско Минев.......това ако са играчи от класа пак е добре..........не може да плюем по Иво Иванов вечно........който не е играл....то той не е и сгрешил.На мен ми харесват с Милиев а относно това че хвалиш предимно Мюлдер ще ти припомня положенията сам срещу вратаря на Литекс и то няколко пъти когато достигна и се изака в най важните моменти а мача си беше наш.....според мен той игра силно в началото като дойде и после след като си доведе и семейството.....и нещата не изглеждаха толкова розови колкото ти ми ги описваш.....дори Данчо Милиев беше по постоянен от Дъсти....сега дано да е по добър че ме дразнеше доста често с отиграванията си.

да си беше седял на село "в час" и да харесват ми и Гошо Марков и играча Коловати (с човека коловати Наско постъпи както заслужаваше... видео от 8 до 17 и така)
Дъсти е защитник, а не нападател. Пропуснал сам срещу вратаря от нулев ъгъл... колко пъти го мина оня циганин дока? Колко пъти изобщо в А група го мина играч 1:1 и се измъкна след това? Дъсти имаше една съществена грешка целия сезон... срещу Лил там... и това беше. Ок теб момче те дразни ДЪсти, а мен некъдърниците... Няма проблем... Някой са мазохисти... позволено е

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2011 18:23

would написа:The Game,как пък ти хрумна че Арс е приличал на Иса, нека видим първите мачове и тогава ще коментираме.

Принципно си прав за изчакването ...
Но първите му изяви на мен лично ми наподобяваха по стил на Иса-та.

Аз съм от тоя тип фенове, дето впечатления ми правят първите досеци на топката и движението именно в първите минути на даден непознат играч.

Когато видях как борави Дембеле за първи път, още в Локо Пд. си казах, че тоя е голяма работа ... :)
Същото беше и за малкия-голям Жо ...
Явно рядко бъркам ... ;)

Надявам се в случая с тоя холандевц да не се окажа прав, за доброто на Левски ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 юли 2011 18:54

THE G.A.M.E написа:
would написа:The Game,как пък ти хрумна че Арс е приличал на Иса, нека видим първите мачове и тогава ще коментираме.

Принципно си прав за изчакването ...
Но първите му изяви на мен лично ми наподобяваха по стил на Иса-та.

Аз съм от тоя тип фенове, дето впечатления ми правят първите досеци на топката и движението именно в първите минути на даден непознат играч.

Когато видях как борави Дембеле за първи път, още в Локо Пд. си казах, че тоя е голяма работа ... :)
Същото беше и за малкия-голям Жо ...
Явно рядко бъркам ... ;)

Надявам се в случая с тоя холандевц да не се окажа прав, за доброто на Левски ...

Ами стани един скаут на Манчестър или на Барселона,добри пари вземат..
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

manager
Контакти:

Бай Ганя купува евтино и продава скъпо, гоуем тарикат

Мнениеот manager » 05 юли 2011 19:07

Купил за 50 000 лв Старокин, някаква далавера има, не е толквоа евтин, след някой друг сезон я на Ташкенспорт, я на Дудаспорт за 1 млн евро, както Гарга Денбеле за 2 млн евро, а го купи за 200 000 дини

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 05 юли 2011 19:27

Аз имам един не много тъп въпрос и ако някой ми даде отговор ще съм много благодарен :roll: Защо имаме 3ма леви защитника и само един нападател ? И май не се и търси втори :? Това крило и тоя защитник пак ли ще ги влачим да към септември да ги намерим,защото разбрах,че още се оглеждали и за друго крило :lol: От толкова гледане имаме болезнени спомени какво става-селекцията закъснява успей няма,скромна,но точна селекция на време и си шампион ;) Последния път като станахме селекцията беше доста спорна,но успяха да изкарат най-доброто от онези играчи,а сега ни убеждават как новите са щели да са тук в началото на подготовката,после на първия лагер,сега на втория и накрая към Коледа сигурно :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2011 19:35

Е бековете на теория са си двама, нали Щърков отпаднал от групата за Австрия ?
Това автоматично го вади от Левски за сезона според мен ...

Иначе проблем в нападението би могло да дойде само евентуално от спорните качества на холандеца.
Обаче имаме не малко крила, които биха се справили на върха на атаката ако се наложи ...

И въпреки това, несериозно е да се разчита ( евентуално ) само на холандеца ....
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Архив”