NAKEV написа:Май сме гледали различни мачове с теб......аз бях очарован от играта на Старокин....Райков.......Иван Цветков.......и холандеца ми допадна и му стискам искрено палци да ни поведе към победите този сезон.За Старокин се надявам да убеди с игрите си такива фенове като теб/навярно не го одобряваш понеже е юноша на панчаревци/....а и за това че на моменти изоставаше от дясното крило/бързака Писаров/това също не е кой знае какъв повод за притеснение защото това момче от Локо си беше да го вземе Гонзо в Левски а не сега да се чудят как да закърпят положението с Батков.........та Писаров цял сезон си правеше каквото си поискаше с защитата на тези срещу него.А уж Батков се имал с Гигов......айде бе!
Да различни мачове сме гледали... аз гледах тоя в надежда... за теб обаче не съм сигурен. А старокин едно на ръка, че е свиня... това го оставам на страни, а не го одобрявам защото е накадърен.
Иначе е излишно да продължаваме спора... щом искате да се пълним с отрепки като писаров, марадончо, галин с невероятните 8 влизания в игра в изпадащ от втора бундеслига тим... екстра. После като започне един рев у 5 кръг ще коментирам. Казах си мнението за тези набедени за футболисти хора. Повече нямам намерение да споря.
NAKEV написа:
Е от такива като тебе разбирачи Иво дълго не можа да влезе в час..........но в края на първенството показа стабилност и вместо да го уважаваме за старанието му ние пак и пак ще му напомняме онзи миг.......на теб като те гледам май по ти харесват рендета като Гошо Марков......Илиян Стоянов......и в най ново време Веско Минев.......това ако са играчи от класа пак е добре..........не може да плюем по Иво Иванов вечно........който не е играл....то той не е и сгрешил.На мен ми харесват с Милиев а относно това че хвалиш предимно Мюлдер ще ти припомня положенията сам срещу вратаря на Литекс и то няколко пъти когато достигна и се изака в най важните моменти а мача си беше наш.....според мен той игра силно в началото като дойде и после след като си доведе и семейството.....и нещата не изглеждаха толкова розови колкото ти ми ги описваш.....дори Данчо Милиев беше по постоянен от Дъсти....сега дано да е по добър че ме дразнеше доста често с отиграванията си.
да си беше седял на село "в час" и да харесват ми и Гошо Марков и играча Коловати (с човека коловати Наско постъпи както заслужаваше... видео от 8 до 17 и така)
Дъсти е защитник, а не нападател. Пропуснал сам срещу вратаря от нулев ъгъл... колко пъти го мина оня циганин дока? Колко пъти изобщо в А група го мина играч 1:1 и се измъкна след това? Дъсти имаше една съществена грешка целия сезон... срещу Лил там... и това беше. Ок теб
момче те дразни ДЪсти, а мен некъдърниците... Няма проблем... Някой са мазохисти... позволено е