Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот cska - maina » 24 юни 2011 12:39

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=938724 интервю с Радуканов
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 юни 2011 15:20

Радуканов: ,, Стоилов е най-добрия треньор", това изказване както и няколко други такива по адрес на ФК Левски и личности свързани със синия клуб,ме навеждат на мисълта че Радуканов се заиграва със синята частица.Оставя си отворена врата за бъдеща работа на Герена при неуспех на Армията,в което няма нищо престъпно,..но по този начин изкривява традицията на вечното съперничество между двата клуба.Дано не съм прав,но това ,,заиграване" ще му донесе в бъдеще само негативи .
Извинявам се на съфорумниците че не съм му фен,просто изказвам мнение.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
suni

Радуканов: Хичо може да се разходи в Борисовата градина !

Мнениеот suni » 26 юни 2011 20:11

,,На въпрос, дали Николай Димитров може да се появи на Борисовата градина, Радуканов сподели, че няма нищо нередно Николай Димитров да се разходи в Борисовата градина. “Не са забранени разходките в парка“.,,

М.Радуканов започва да разбира какво значи да си треньор на ЦСКА,тоест че той е най-можещият треньор и че играчите му са най-добрите футболисти в България !

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Радуканов: Хичо може да се разходи в Борисовата градина !

Мнениеот cska - maina » 27 юни 2011 00:01

suni написа:,,На въпрос, дали Николай Димитров може да се появи на Борисовата градина, Радуканов сподели, че няма нищо нередно Николай Димитров да се разходи в Борисовата градина. “Не са забранени разходките в парка“.,,

М.Радуканов започва да разбира какво значи да си треньор на ЦСКА,тоест че той е най-можещият треньор и че играчите му са най-добрите футболисти в България !

Прочел ти е горния коментар :lol: Сега сериозно и на мен ми прави впечатление, че си оставя отворена вратичка за обора, но при един по-голям успех си мисля, че нещата ще се променят, а и той си е в правото де ;)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 01 юли 2011 18:52

Не си оставя вратичка, а иска да има феърплей , какво оня Батков като казва, че ще ние бият 5:0 ...Поне аз така мисля

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 01 юли 2011 19:11

Мисля че ,,феърплеят" в дербито в предходните години ни е предостатъчен.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 02 юли 2011 00:14

Мисля, че е добре, че Радуканов се държи културно, писна ми от Гомзовци, Насковци, Батковци, Стойчовци и прочие хора, които само нажежават обстановката.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 юли 2011 01:16

Ами като ви харесва, как се държи Радуканов, дано да ви стане пример за подражание.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 03 юли 2011 18:07

ehh написа:Ами като ви харесва, как се държи Радуканов, дано да ви стане пример за подражание.

На мен ми е станал и когато давам интервюта , винаги се държа възпитано, а в къщи ям с ръце :lol:

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 03 юли 2011 21:53

http://www.livesport.bg/news/bgfootball ... /452248829 най-долу на страницата има видео интервю с Милен в което казва, че очаква холандски защитник на проби и може би ще продадат един от двамата централни :roll:

Върни се в “ЦСКА”