Милен Радуканов - фен тема!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- cska - maina
Re: Милен Радуканов - фен тема!
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=938724 интервю с Радуканов
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Радуканов: ,, Стоилов е най-добрия треньор", това изказване както и няколко други такива по адрес на ФК Левски и личности свързани със синия клуб,ме навеждат на мисълта че Радуканов се заиграва със синята частица.Оставя си отворена врата за бъдеща работа на Герена при неуспех на Армията,в което няма нищо престъпно,..но по този начин изкривява традицията на вечното съперничество между двата клуба.Дано не съм прав,но това ,,заиграване" ще му донесе в бъдеще само негативи .
Извинявам се на съфорумниците че не съм му фен,просто изказвам мнение.
Извинявам се на съфорумниците че не съм му фен,просто изказвам мнение.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Радуканов: Хичо може да се разходи в Борисовата градина !
,,На въпрос, дали Николай Димитров може да се появи на Борисовата градина, Радуканов сподели, че няма нищо нередно Николай Димитров да се разходи в Борисовата градина. “Не са забранени разходките в парка“.,,
М.Радуканов започва да разбира какво значи да си треньор на ЦСКА,тоест че той е най-можещият треньор и че играчите му са най-добрите футболисти в България !
М.Радуканов започва да разбира какво значи да си треньор на ЦСКА,тоест че той е най-можещият треньор и че играчите му са най-добрите футболисти в България !

- cska - maina
Re: Радуканов: Хичо може да се разходи в Борисовата градина !
suni написа:,,На въпрос, дали Николай Димитров може да се появи на Борисовата градина, Радуканов сподели, че няма нищо нередно Николай Димитров да се разходи в Борисовата градина. “Не са забранени разходките в парка“.,,
Прочел ти е горния коментар

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Не си оставя вратичка, а иска да има феърплей , какво оня Батков като казва, че ще ние бият 5:0 ...Поне аз така мисля
Мисля че ,,феърплеят" в дербито в предходните години ни е предостатъчен.

Мисля, че е добре, че Радуканов се държи културно, писна ми от Гомзовци, Насковци, Батковци, Стойчовци и прочие хора, които само нажежават обстановката.
Ами като ви харесва, как се държи Радуканов, дано да ви стане пример за подражание.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- cska - maina
ehh написа:Ами като ви харесва, как се държи Радуканов, дано да ви стане пример за подражание.
На мен ми е станал и когато давам интервюта , винаги се държа възпитано, а в къщи ям с ръце

- cska - maina
http://www.livesport.bg/news/bgfootball ... /452248829 най-долу на страницата има видео интервю с Милен в което казва, че очаква холандски защитник на проби и може би ще продадат един от двамата централни