Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Мнениеот cska_90 » 03 юли 2011 20:07

ХАхааа-аре стига сте писали щуротии -ЦСКА не били фактор-аахахха!!!Аре извадете ми такива клипчета бе фенчета!!

Чакам!!И стига сте ми давали пример с миналата година-тогава за сичко си имаше причина!!Споко 6 август идва- :mrgreen: -пак ще си говорим!!
Изображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 03 юли 2011 20:08

Тук мисля, че всеки незаслепен от фенски пристрастия може да даде само един отговор:
Ботев Пловдив. На всички ни е ясно защо, дори и на тези, на които не им се иска. Левски и ЦСКА са толкова назад с материала по отношение на постоянство на бройката, че просто нямам думи.

П.С. Не съм от Ботев :)

greentomatoes
Контакти:

Мнениеот greentomatoes » 03 юли 2011 20:09

Libera написа:Най-верните фенове са тези на Ботев Пд! ЗАЩО - просто само при тях можахме да видим какво става, когато отборът им изчезне от картата!
Аз лично се съмнявам ако Берое (с цялото ми уважение към тях) го закрият да тръгнат по 7-8 000 фенове да го възраждат по В група!
ЦСКА не знам къде ги броите като верни, след като цял сезон ходеха по 400 човека на мач...било то и като протест и какво ли там не! ЦСКА и Левски нямат верни фенове, имат фенове-овце, които имат нужда от някаква голяма група, към която да принадлежат, защото са комплексирани и смазани от ежедневието си!

БОТЕВ ПЛОВДИВ - НОМЕР ЕДНО ПО ФЕНОВЕ ЗА МИНАЛИЯ СЕЗОН - ФАКТ!!!

За Берое не се съмнявай. Много пъти е изваждан от майсторската група и никой не го е забравял. Но историята можеш да прочетеш вече от много места.
Пожелавам Ви много публика и то не само през първите 5-10 кръга.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 03 юли 2011 20:09

Левски и Локо Пд.
:P
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 03 юли 2011 20:11

С какво са доказали своята вярност в трудни моменти публиките на Левски,ЦСКА,че и Локо Пд :roll:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 03 юли 2011 20:12

cska_90 написа:ХАхааа-аре стига сте писали щуротии -ЦСКА не били фактор-аахахха!!!Аре извадете ми такива клипчета бе фенчета!!

Чакам!!И стига сте ми давали пример с миналата година-тогава за сичко си имаше причина!!Споко 6 август идва- :mrgreen: -пак ще си говорим!!

ха ха ха тия мачове от тая година ли бе!!!Тая година бехте пълна трагедия направо бехте трагични а и без знамена останахте.Що не намериш клипчета от мача ви с нас първия кръг дето не си напълнихте сектора а?10 клипа с Фулъм,пускаш с Рома,с нас от миналия сезон и други такива глупости!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 03 юли 2011 20:14, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 03 юли 2011 20:13

kiko75 написа:http://www.youtube.com/watch?v=nj92w8EZiu0&feature=related когато някоя агитка повтори това да доиде да ми се обади аз съм го виждла двапати в моя живот 90 година фенове на ботев в благоевград и фенове на ЦСКА 2007 ловеч другото е тин тири митири 8-) пряк очевидец и на двата мача

онзи мач в Благоевград беше 1993г финал за купата и нищо не може да се сравнява с това което направиха тогава феновете на БОТЕВ-около 12 000 души на 200 и кусур километра.помня този мач все едно,че беше вчера.заради такива моменти си струва да живееш.
и пак ще бъде така,убеден съм.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 юли 2011 20:14

кво да говорим повече и тва на контролаhttp://ultras.bg/4496/Pone-700-bultras-ochakvat-v-Lovech.html

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 03 юли 2011 20:15

mazut написа:С какво са доказали своята вярност в трудни моменти публиките на Левски,ЦСКА,че и Локо Пд :roll:

Феновете Локомотив показват със всеки мач, че са най-постоянните в А група. Когато на власт беше Г.Т. нямаше мач с посещаемост под 3.500 , 4000 човека, да не говорим, че в трудни моменти или не, когато има мач с Левски, ЦСКА или Ботев(Пд) стадиона винаги е пълен. Ако говорим за всички отбори, те са четири и всички знаем кои са те: Локо(Пд), Ботев(Пд), Левски и ЦСКА ;)
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 юли 2011 20:16

Абе я се скрий бе-къде съм казал,че са от тая година-даже отбелязах че не са-тая година си имаше причин за всичко-ама кво ти разбира твоята глава!!!
Колко бяхте вие в Рим-колко ние??
КОлко бяхте в Лил-колко ние във Виена??
Изображение

Върни се в “Футбол - България”