Чакам!!И стига сте ми давали пример с миналата година-тогава за сичко си имаше причина!!Споко 6 август идва-

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Libera написа:Най-верните фенове са тези на Ботев Пд! ЗАЩО - просто само при тях можахме да видим какво става, когато отборът им изчезне от картата!
Аз лично се съмнявам ако Берое (с цялото ми уважение към тях) го закрият да тръгнат по 7-8 000 фенове да го възраждат по В група!
ЦСКА не знам къде ги броите като верни, след като цял сезон ходеха по 400 човека на мач...било то и като протест и какво ли там не! ЦСКА и Левски нямат верни фенове, имат фенове-овце, които имат нужда от някаква голяма група, към която да принадлежат, защото са комплексирани и смазани от ежедневието си!
БОТЕВ ПЛОВДИВ - НОМЕР ЕДНО ПО ФЕНОВЕ ЗА МИНАЛИЯ СЕЗОН - ФАКТ!!!
cska_90 написа:ХАхааа-аре стига сте писали щуротии -ЦСКА не били фактор-аахахха!!!Аре извадете ми такива клипчета бе фенчета!!
Чакам!!И стига сте ми давали пример с миналата година-тогава за сичко си имаше причина!!Споко 6 август идва--пак ще си говорим!!
kiko75 написа:http://www.youtube.com/watch?v=nj92w8EZiu0&feature=related когато някоя агитка повтори това да доиде да ми се обади аз съм го виждла двапати в моя живот 90 година фенове на ботев в благоевград и фенове на ЦСКА 2007 ловеч другото е тин тири митирипряк очевидец и на двата мача
mazut написа:С какво са доказали своята вярност в трудни моменти публиките на Левски,ЦСКА,че и Локо Пд
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта