Да обичаш играта и да те боли......

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Re: Да обичаш играта и да те боли......

Мнениеот Kolec » 03 юли 2011 09:52

valkaredgi написа:коlec,приятелю много те моля повече не пиши а само чети,чети,чети.много ще ти е от полза.

а ти мълчи... или по-добре прочети нещо и тогава приказвай... надали си бил жив да гледаш гунди... така че прочети малко...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 03 юли 2011 09:56

football.total написа:P.S. Посвещава се на всички, които някога са имали три лева в джоба си, дали са два за билет, за да гледат любимия си отбор и са се върнали пеша вкъщи

Много е вярно това, което написа. 3-4 пъти съм се прибирал пеш от ст. Васил Левски до ж.к Надежда ...

По темата: Има доста истини в тази статия, но има и неща, които граничат с глупостта.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 03 юли 2011 10:00

няма такова нещо "за умрелия или добро или нищо"
кой ви каза това ,аз например за много умрели мога да пиша само лошо и окото ми мяма да мигне.
хитлер,сталин,берия,мусолини,брежнев,цялото политбюро на бкп,иван славков,георги илиев,бай миле,васил илиев,иво карамански,маймуняка...знаете ли за колко от хората мога да пиша въпреки че са умрели.на мен не ми дреме че са умрели ще си ги псувам колкото искам.

който има въпреки напреки може да ми се обади.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 03 юли 2011 10:03

Kolec написа:
valkaredgi написа:коlec,приятелю много те моля повече не пиши а само чети,чети,чети.много ще ти е от полза.

а ти мълчи... или по-добре прочети нещо и тогава приказвай... надали си бил жив да гледаш гунди... така че прочети малко...

аз съм гледал ГУНДИ на живо и се гордея с това ,а ти може би си бил в мечтите на родителите си.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 юли 2011 10:08

Kolec написа:

Valkaredgi е много прав, приятелю. ;) Аз съм на 57 години и съм гледал на живо и Гунди, и Котето, и Митата Якимов, и Пената, и Пиер Жеко (както му викаха едно време), и Шами, и Соколето..... и още десетки други велики български футболисти, да не изброявам всичките, че ще отнеме цяла страница. :)
За статията: Съгласен съм напълно с Acmilan. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 03 юли 2011 10:15

Kolec написа:От малък се ме учили едно нещо и до днес се опитвам да го спазвам - За умрелия или хубаво или нищо! Може Г. Илиев да беше мафиот, ама вече не е ... незнам какъв главен редактор може да си като даже не му пише имената с главна буква... малко е болен мозък, но за Мечо съм съгласен! Защото хасковското циганче от 4 центрирания едно успява да направи както трябва... И не мога да не се включа в спора за Гунди... мога да кажа само че Петър Жеков е бил много по-добър играч... погледнете статистиката и тогава говорете! (Той е единствения капитан на националния ни отбор, извел ни до среброто на световно по футбол)!

О, Господи!
До днес знаех, че на СП най-доброто ни класиране е 4-то място, а на Олимпиада-2 трети и едно второ.Благодарение на теб разбрах, че имаме и сребърен медал от Световно, както и, че П. Жеков е бил капитан на националният отбор.

Да живей науката!

Статията е доста стара, леко еклектична, но има много истина в нея.Далеко съм от мисълта, че тогава са играли само за едното ядене ;) , но пък и се класираме 4 пъти подред на Световни финали, при 16 участващи отбора, като отстраняваме Франция, Белгия , Холандия, Полша.

Graper
Контакти:

Мнениеот Graper » 03 юли 2011 10:23

Слаба статия, която не приляга на журналист, който дори е бил главен редактор
България! Българин! Българско!

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 03 юли 2011 10:30

valkaredgi написа:няма такова нещо "за умрелия или добро или нищо"
кой ви каза това ,аз например за много умрели мога да пиша само лошо и окото ми мяма да мигне.
хитлер,сталин,берия,мусолини,брежнев,цялото политбюро на бкп,иван славков,георги илиев,бай миле,васил илиев,иво карамански,маймуняка...знаете ли за колко от хората мога да пиша въпреки че са умрели.на мен не ми дреме че са умрели ще си ги псувам колкото искам.

който има въпреки напреки може да ми се обади.

Точно така е.Боклуците и лайнарите си са такива и когато гушнат букета.Това за мъртвите -хубаво или нищо е за безхарактерните страхливи путки,които и когато въпросните са били живи са им лизали задниците.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 03 юли 2011 10:31

Статията е пълна тъпотия ;)

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 03 юли 2011 10:32

Дърво без корен написа:
Kolec написа:От малък се ме учили едно нещо и до днес се опитвам да го спазвам - За умрелия или хубаво или нищо! Може Г. Илиев да беше мафиот, ама вече не е ... незнам какъв главен редактор може да си като даже не му пише имената с главна буква... малко е болен мозък, но за Мечо съм съгласен! Защото хасковското циганче от 4 центрирания едно успява да направи както трябва... И не мога да не се включа в спора за Гунди... мога да кажа само че Петър Жеков е бил много по-добър играч... погледнете статистиката и тогава говорете! (Той е единствения капитан на националния ни отбор, извел ни до среброто на световно по футбол)!

О, Господи!
До днес знаех, че на СП най-доброто ни класиране е 4-то място, а на Олимпиада-2 трети и едно второ.Благодарение на теб разбрах, че имаме и сребърен медал от Световно, както и, че П. Жеков е бил капитан на националният отбор.

Да живей науката!

Статията е доста стара, леко еклектична, но има много истина в нея.Далеко съм от мисълта, че тогава са играли само за едното ядене ;) , но пък и се класираме 4 пъти подред на Световни финали, при 16 участващи отбора, като отстраняваме Франция, Белгия , Холандия, Полша.

момче , казах ти само да четеш и никакво писане щото се излагаш.жеков и на 30% няма как да стигне гунди по футболни качества.

Върни се в “Футбол - България”