valkaredgi написа:коlec,приятелю много те моля повече не пиши а само чети,чети,чети.много ще ти е от полза.
а ти мълчи... или по-добре прочети нещо и тогава приказвай... надали си бил жив да гледаш гунди... така че прочети малко...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
valkaredgi написа:коlec,приятелю много те моля повече не пиши а само чети,чети,чети.много ще ти е от полза.
football.total написа:P.S. Посвещава се на всички, които някога са имали три лева в джоба си, дали са два за билет, за да гледат любимия си отбор и са се върнали пеша вкъщи
Kolec написа:valkaredgi написа:коlec,приятелю много те моля повече не пиши а само чети,чети,чети.много ще ти е от полза.
а ти мълчи... или по-добре прочети нещо и тогава приказвай... надали си бил жив да гледаш гунди... така че прочети малко...
Kolec написа:valkaredgi написа:коlec,приятелю много те моля повече не пиши а само чети,чети,чети.много ще ти е от полза.
Kolec написа:От малък се ме учили едно нещо и до днес се опитвам да го спазвам - За умрелия или хубаво или нищо! Може Г. Илиев да беше мафиот, ама вече не е ... незнам какъв главен редактор може да си като даже не му пише имената с главна буква... малко е болен мозък, но за Мечо съм съгласен! Защото хасковското циганче от 4 центрирания едно успява да направи както трябва... И не мога да не се включа в спора за Гунди... мога да кажа само че Петър Жеков е бил много по-добър играч... погледнете статистиката и тогава говорете! (Той е единствения капитан на националния ни отбор, извел ни до среброто на световно по футбол)!
valkaredgi написа:няма такова нещо "за умрелия или добро или нищо"
кой ви каза това ,аз например за много умрели мога да пиша само лошо и окото ми мяма да мигне.
хитлер,сталин,берия,мусолини,брежнев,цялото политбюро на бкп,иван славков,георги илиев,бай миле,васил илиев,иво карамански,маймуняка...знаете ли за колко от хората мога да пиша въпреки че са умрели.на мен не ми дреме че са умрели ще си ги псувам колкото искам.
който има въпреки напреки може да ми се обади.
Дърво без корен написа:Kolec написа:От малък се ме учили едно нещо и до днес се опитвам да го спазвам - За умрелия или хубаво или нищо! Може Г. Илиев да беше мафиот, ама вече не е ... незнам какъв главен редактор може да си като даже не му пише имената с главна буква... малко е болен мозък, но за Мечо съм съгласен! Защото хасковското циганче от 4 центрирания едно успява да направи както трябва... И не мога да не се включа в спора за Гунди... мога да кажа само че Петър Жеков е бил много по-добър играч... погледнете статистиката и тогава говорете! (Той е единствения капитан на националния ни отбор, извел ни до среброто на световно по футбол)!
О, Господи!
До днес знаех, че на СП най-доброто ни класиране е 4-то място, а на Олимпиада-2 трети и едно второ.Благодарение на теб разбрах, че имаме и сребърен медал от Световно, както и, че П. Жеков е бил капитан на националният отбор.
Да живей науката!
Статията е доста стара, леко еклектична, но има много истина в нея.Далеко съм от мисълта, че тогава са играли само за едното ядене, но пък и се класираме 4 пъти подред на Световни финали, при 16 участващи отбора, като отстраняваме Франция, Белгия , Холандия, Полша.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта