"Тур дьо Франс" 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Federer91
- Контакти:
Re: "Тур дьо Франс" 2011
Интересно ми е в Сервело-Гармин кой ще е основният спринтьор- Хусховд или Тайлър Фарър. Фарър ми стана доста симпатичен последните години и мисля,че ще се представи по-добре и само ме опасява,че може да го дърпат назад заради Хусховд.
- track.and.field
- Контакти:
Federer91 написа:Интересно ми е в Сервело-Гармин кой ще е основният спринтьор- Хусховд или Тайлър Фарър. Фарър ми стана доста симпатичен последните години и мисля,че ще се представи по-добре и само ме опасява,че може да го дърпат назад заради Хусховд.
Фарър, определено

Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
Да си направим игра с прогнози за етапните победители + победители за отделните фланелки? 

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Незнам дали тука е добре да рекламирам играта която прави евроспорт за големите обиколки но сигурно повечето знаете за нея.Иначе сме привилегировани да сме съвременици на Контадор.Тази година ще се случи нещо което не знам кога се е случило за последно а имено трите големи обиколки спечелени от един състезател.Анди е много добър и той,но има малшанса да е съвременик на Контадор,затова ще се задоволи само с второто място.За третото ще се борят Брадли Уигинс,Басо,Кадел Евънс и аз слагам като изненада Янес Брайкович.При спринтьорите съм сигурен че Петаки ще отмъкне някоя победа от Кавендиш които няма равен.
А Контадор има късмета,че още се състезава,след като беше хванат с допинг и наказанието му "незнайно защо се бави" вече година.
Мегън,не е толкова лесно да се познаят победителите на даден етап,ако се прави такава игра,трябва да има някакакъв срок,да си видял част от етапа,за да имаш някаква идея какво ще стане,иначе това си е пълна лотария
Мегън,не е толкова лесно да се познаят победителите на даден етап,ако се прави такава игра,трябва да има някакакъв срок,да си видял част от етапа,за да имаш някаква идея какво ще стане,иначе това си е пълна лотария

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Днес няма да е спринтьорски етап според мене,заради височинката накрая.
Иначе доста лошо падене преди малко,дано всичко да е ОК.
Иначе доста лошо падене преди малко,дано всичко да е ОК.
haha написа:А Контадор има късмета,че още се състезава,след като беше хванат с допинг и наказанието му "незнайно защо се бави" вече година.
Разбира се, че със срок, точно като играта на Евроспорт. Обикновенно прогнозите за победител в етапа при тях се дават докато остане грубо казано 1 час до края на надпреварата.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Явно няма игра,ама `айде аз казвам,че днес ще спечели Хусховд 
П.п.Замалко да позня,Хусховд остана трети
Много силен Жилбер,отвя ги на финала.Готино е,че Контадор изгуби толкова много време на равен етап
Сега гледам,че и Анди Шлек бил в неговата група 

П.п.Замалко да позня,Хусховд остана трети

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Raoul_Duke
Абе що тая година след падането не спряха да изчакат Контадор, точно както миналата чакаха Шлек-овците,а??? Ей такива двойни стандарти най-мразя.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Франк Шлек е бил в челната група,като интересно е че официалната страница на тура дава че Анди е завършил 41 но му дават изоставането на предната група от 6 сек.Това ме кара да се съмнявам че е бил в групата на Контадор.И струвами се,че тука Контадор не е много харесван и май само аз съм за него.