"Тур дьо Франс" 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Re: "Тур дьо Франс" 2011

Мнениеот Federer91 » 01 юли 2011 23:16

Интересно ми е в Сервело-Гармин кой ще е основният спринтьор- Хусховд или Тайлър Фарър. Фарър ми стана доста симпатичен последните години и мисля,че ще се представи по-добре и само ме опасява,че може да го дърпат назад заради Хусховд.

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 01 юли 2011 23:28

Federer91 написа:Интересно ми е в Сервело-Гармин кой ще е основният спринтьор- Хусховд или Тайлър Фарър. Фарър ми стана доста симпатичен последните години и мисля,че ще се представи по-добре и само ме опасява,че може да го дърпат назад заради Хусховд.

Фарър, определено ;) Утре си мисля, че победата ще отиде при някой от Сервело-Гармин, сравнително спринтьорски етап.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 юли 2011 01:13

Да си направим игра с прогнози за етапните победители + победители за отделните фланелки? ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 02 юли 2011 12:30

Незнам дали тука е добре да рекламирам играта която прави евроспорт за големите обиколки но сигурно повечето знаете за нея.Иначе сме привилегировани да сме съвременици на Контадор.Тази година ще се случи нещо което не знам кога се е случило за последно а имено трите големи обиколки спечелени от един състезател.Анди е много добър и той,но има малшанса да е съвременик на Контадор,затова ще се задоволи само с второто място.За третото ще се борят Брадли Уигинс,Басо,Кадел Евънс и аз слагам като изненада Янес Брайкович.При спринтьорите съм сигурен че Петаки ще отмъкне някоя победа от Кавендиш които няма равен.

haha

Мнениеот haha » 02 юли 2011 13:15

А Контадор има късмета,че още се състезава,след като беше хванат с допинг и наказанието му "незнайно защо се бави" вече година.
Мегън,не е толкова лесно да се познаят победителите на даден етап,ако се прави такава игра,трябва да има някакакъв срок,да си видял част от етапа,за да имаш някаква идея какво ще стане,иначе това си е пълна лотария ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

mollinko
Контакти:

Мнениеот mollinko » 02 юли 2011 15:42

Днес няма да е спринтьорски етап според мене,заради височинката накрая.
Иначе доста лошо падене преди малко,дано всичко да е ОК.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 юли 2011 15:46

haha написа:А Контадор има късмета,че още се състезава,след като беше хванат с допинг и наказанието му "незнайно защо се бави" вече година.
Мегън,не е толкова лесно да се познаят победителите на даден етап,ако се прави такава игра,трябва да има някакакъв срок,да си видял част от етапа,за да имаш някаква идея какво ще стане,иначе това си е пълна лотария ;)

Разбира се, че със срок, точно като играта на Евроспорт. Обикновенно прогнозите за победител в етапа при тях се дават докато остане грубо казано 1 час до края на надпреварата. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

haha

Мнениеот haha » 02 юли 2011 17:34

Явно няма игра,ама `айде аз казвам,че днес ще спечели Хусховд :)
П.п.Замалко да позня,Хусховд остана трети :) Много силен Жилбер,отвя ги на финала.Готино е,че Контадор изгуби толкова много време на равен етап ;) Сега гледам,че и Анди Шлек бил в неговата група :roll:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 юли 2011 19:09

Абе що тая година след падането не спряха да изчакат Контадор, точно както миналата чакаха Шлек-овците,а??? Ей такива двойни стандарти най-мразя.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 02 юли 2011 19:16

Франк Шлек е бил в челната група,като интересно е че официалната страница на тура дава че Анди е завършил 41 но му дават изоставането на предната група от 6 сек.Това ме кара да се съмнявам че е бил в групата на Контадор.И струвами се,че тука Контадор не е много харесван и май само аз съм за него.

Върни се в “Други спортове”