Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот tatusindo » 01 юли 2011 01:55

milen.hristov написа:
santiliana написа:Не мога да разбера защо се подпичкосвате с момичето.Какво като е объркала името на футболист или терминологията на някой засукан футболен термин.Дори и блондинка да е, какво ви дава право да я иронизирате?! Та тя е една от нас бе, пичове! И се дръжте като такива, а не си показвайте ..... пред по-слаб от Вас, това не е мъжкарско.Всъщност, знаете ли, по-лошото е, че вече се навъдиха страшно много мъже-блондета (по акъл). И моля ви, не се включвайте в групат им.
Нека си подкрепяме любимия отбор и да бъдем по-задружни.Ако трябва да се ебаваме с някой, то това е отборчето с петолъчката и селския тим от Троянския балкан.Но не и Blue girl.

Държа да отбележа,че не я познавам и дори не знам дали наистина е момиче или някое хлапе с все още ненабола пуберска брада и пъпки.Но ме издразни начина, по който някои се "впиха" в мненията й и започнаха да критикуват.А темата е "ТРАНСФЕРИ И СПЕКУЛАЦИИ". И още веднъж се питам къде е ролята на модовете, че да не допускат такива нападки и подигравки.

Аз и за това и предложих да си пусне една снимка,за да я видят останалите във форум,дано тогав почнат да я взимат по на сериозно

[offtopic]Ама и ти едно мнение си постнал ..........[/offtopic]
Иначе в последно време няма нищо свързано с Левски,а само спекулации и заяждания......
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Peek
Контакти:

Мнениеот Peek » 01 юли 2011 09:22

Направо ми надухте главата ... имам чуството , че това е спам тема и има конкурс за най голям спамер. 1 АДЕКВАТНО мнение не съм видял последните 1-2 дена. И на всичкото отгоре започвате супер много да издребнявате. За вас жени няма ли та сте се хванали толкова здраво за съфорумничката ни. Пууууу неандерталска работа.

П.С: Милене няма да говоря за умствения ти капацитет да не те обидя ама .... тя може да ви постне снимка на Памела Андерсъм в младите й години. Това значи ли , че найстина е тя ... Раздвижи я малко тая билярдна топка дето имаш ....

П.С.2: Надявам се да си видя видя коментара на същото място където съм оставил следващия ппът като влезна !
ИзображениеИзображение

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 01 юли 2011 10:24

sostenere написа:Искам да ви кажа, че тук само си пишете колкото да не заспите... не знам изобщо какви левскари са 90 % от пишещите, само глупости чета. :o

Ами това е фенски форум, ти какво очакваш. Ако толкова ти трябват по-сериозни размисли, иди в някой филосовски форум. Може да направите анализ-съревнование, за ползите и вредите от трудовете на Фройд и Кант. Влиянието им върху поведението на личността в обществото, и компилирането на менталностите, в манталитет, което пък очертава пряката връзка между философията и етнологията, примерно.
Ако ме разбираш какво искам да ти кажа, тук на кръглата маса около форума, и особенно вечер, човек може да пише каквото си поиска, стига да не засяга другите и да не нарушава правилата. Това, че някой е пийнал една-две чашки, или бутилки словоред, и не пише смислени неща, каквито ти искаш да виждаш, не го прави по-малко левскар от теб.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 юли 2011 10:45

milen.hristov написа:
Blue_Girl написа:
santiliana написа:Не мога да разбера защо се подпичкосвате с момичето.Какво като е объркала името на футболист или терминологията на някой засукан футболен термин.Дори и блондинка да е, какво ви дава право да я иронизирате?! Та тя е една от нас бе, пичове! И се дръжте като такива, а не си показвайте ..... пред по-слаб от Вас, това не е мъжкарско.Всъщност, знаете ли, по-лошото е, че вече се навъдиха страшно много мъже-блондета (по акъл). И моля ви, не се включвайте в групат им.
Нека си подкрепяме любимия отбор и да бъдем по-задружни.Ако трябва да се ебаваме с някой, то това е отборчето с петолъчката и селския тим от Троянския балкан.Но не и Blue girl.

Държа да отбележа,че не я познавам и дори не знам дали наистина е момиче или някое хлапе с все още ненабола пуберска брада и пъпки.Но ме издразни начина, по който някои се "впиха" в мненията й и започнаха да критикуват.А темата е "ТРАНСФЕРИ И СПЕКУЛАЦИИ". И още веднъж се питам къде е ролята на модовете, че да не допускат такива нападки и подигравки.

Остави ги да се забавляват хората!
Хич не се засягам.
:mrgreen:

Да разбирам ли,че не си съгласна на предложението ми :)

Повтарям ти пак, че, който е искал снимка е намерил начин да я получи.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 юли 2011 10:53

Милене, понеже явно не разбираш от леки намеци, ти превеждам: свържи се с Блуто на ЛС, искай й скайпа и ще получиш снимка :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 юли 2011 10:58

ehh написа:Милене, понеже явно не разбираш от леки намеци, ти превеждам: свържи се с Блуто на ЛС, искай й скайпа и ще получиш снимка :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen

П.п
Кога ще пускат картите в продажба, че искам да си купя пак за сектор А?:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 юли 2011 11:57

ehh написа:Милене, понеже явно не разбираш от леки намеци, ти превеждам: свържи се с Блуто на ЛС, искай й скайпа и ще получиш снимка :mrgreen:

извинявам се не бях прочел :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 юли 2011 13:57

milen.hristov написа:

sisi_levskarkata милене :0 айде налазвай и да си кротък :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 юли 2011 14:39

Thsmith написа:
milen.hristov написа:

sisi_levskarkata милене :0 айде налазвай и да си кротък :lol:

[offtopic]благодаря,но нямаше нужда,ако бях искал щях да я попитам директно нея.за това и се извиних на лични ако по някакъв начин мненията ми са я обидили[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юли 2011 14:59

"Какво става с исканите от Георги Иванов централен защитник и дясно крило? Очакваше се да бъдат взети още по време на първия подготвителен лагер.
„ Нещата с двамата малко се забавиха, откровен е Георги Иванов. Аз и преди ви го казах,че докато има три страни, двата клуба и играча, преговорите се водят много трудно. Имахме идея за десен външен, но условията, които другия отбор предложи, са много завишени. Почти се отказваме от този футболист. Ние не сме се спрели само на този футболист, имаме още няколко варианта. Ще дойдат и футболисти на проби. Аз мисля, че още в първите два мача в Австрия трябва да имаме нов футболист. Десен външен и стопер за да можем да приключим селекцията. Всичко след това ще бъде късно.”
На главния мениджър са предложени много играчи, от които да избира ,както за десен външен, така и за централен защитник.
„Гледаме ги с треньорското ръководство, сподела Гонзо. Преценяваме техните качества. Малко се забавяме, защото футболисти, които ни бяха първи опции за позициите , за които ги искахме, се проточиха нещата с тях. Не искам да бързаме при избора. Да дойде някой, да подпише и след това да съжаляваме. По- добре да закъснеем малко и да дойде качествен футболист, отколкото да бързаме да приключим селекцията и да вземем футболист, който да не е на нивото, на което ние искаме.”
Орлин Старокин проведе с Левски първия подготвителен лагер. Все още той не е подписал договор, защото има разминавания между двата клуба. Има ли вариант левият краен бранител да се върне в Черноморец?
„Проблемът е ,че след като договорихме всичко с Черноморец, се оказа, че Сашо Киров е контузен, сподели Иванов. В момента Сашо Киров е в Барселона, където ще му направят обстойни прегледи, които ще покажат какво е състоянието му. Херо иска Киров в Черноморец, но го иска здрав. Ако не стане този вариант, ще търсим друг. При всички положения ще се разберем и Старокин ще бъде футболист на Левски.”
Предполагам,че става въпрос за Присо.

Върни се в “Архив”