milen.hristov написа:santiliana написа:Не мога да разбера защо се подпичкосвате с момичето.Какво като е объркала името на футболист или терминологията на някой засукан футболен термин.Дори и блондинка да е, какво ви дава право да я иронизирате?! Та тя е една от нас бе, пичове! И се дръжте като такива, а не си показвайте ..... пред по-слаб от Вас, това не е мъжкарско.Всъщност, знаете ли, по-лошото е, че вече се навъдиха страшно много мъже-блондета (по акъл). И моля ви, не се включвайте в групат им.
Нека си подкрепяме любимия отбор и да бъдем по-задружни.Ако трябва да се ебаваме с някой, то това е отборчето с петолъчката и селския тим от Троянския балкан.Но не и Blue girl.
Държа да отбележа,че не я познавам и дори не знам дали наистина е момиче или някое хлапе с все още ненабола пуберска брада и пъпки.Но ме издразни начина, по който някои се "впиха" в мненията й и започнаха да критикуват.А темата е "ТРАНСФЕРИ И СПЕКУЛАЦИИ". И още веднъж се питам къде е ролята на модовете, че да не допускат такива нападки и подигравки.
Аз и за това и предложих да си пусне една снимка,за да я видят останалите във форум,дано тогав почнат да я взимат по на сериозно
[offtopic]Ама и ти едно мнение си постнал ..........[/offtopic]
Иначе в последно време няма нищо свързано с Левски,а само спекулации и заяждания......