Публиката също беше много добра.
Иначе съм съгласен с Бостън Селтикс...Някакъв си слух за Костадинов е пред тази невероятна победа... Срам за Гонг !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boston celtics написа:Oф,да бе,моя грешка...Те още не са си изиграли двата мача с Пуерто Рико...А последните са аутсайдърите въобще на цялата лига...Чисти победи на САЩ...Viktor4o_Rs написа:boston celtics написа:Усещате ли как Сащ с уж сигурно участие на финалите,ще ги видят през крив макарон
Защо ? Мисля, че няма да имат проблем да се класират американците, вторият най-лош ще е Куба, Сърбия или Аржентина да се надяваме
trakia написа:Двата мача ги зимаме без грижи точно с толкова с колкото е нужно 3:1 и 3:0 и тва всичкото е сметки на руснаците сиреч да се прецака Куба щото никой не брои БГ ама от Куба всички се насират.
Ала ако се окаже ,че имам право може на някой да му излезнат сметките криво ,ще видим
Viktor4o_Rs написа:trakia написа:Двата мача ги зимаме без грижи точно с толкова с колкото е нужно 3:1 и 3:0 и тва всичкото е сметки на руснаците сиреч да се прецака Куба щото никой не брои БГ ама от Куба всички се насират.
Ала ако се окаже ,че имам право може на някой да му излезнат сметките криво ,ще видим
Куба не че не са добри, ама чак пък да се насират всички от тяхПаднаха от Корея, досега паднаха 3 пъти от Италия, която ние винаги бием
Мисля, че няколко титуляра на кубинците поискаха политическо убежище, ако не бъркам
Neron написа:Руснаците ще гледат да вкарат комунистите Куба в играта утре.Дано Италия не прецака нещата.
Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Viktor4o_Rs написа:trakia написа:Двата мача ги зимаме без грижи точно с толкова с колкото е нужно 3:1 и 3:0 и тва всичкото е сметки на руснаците сиреч да се прецака Куба щото никой не брои БГ ама от Куба всички се насират.
Куба не че не са добри, ама чак пък да се насират всички от тяхПаднаха от Корея, досега паднаха 3 пъти от Италия, която ние винаги бием
Мисля, че няколко титуляра на кубинците поискаха политическо убежище, ако не бъркам
LaRgO написа:Viktor4o_Rs написа:trakia написа:Двата мача ги зимаме без грижи точно с толкова с колкото е нужно 3:1 и 3:0 и тва всичкото е сметки на руснаците сиреч да се прецака Куба щото никой не брои БГ ама от Куба всички се насират.
Кубинците нали имаха някакъв много голям талант ? Игра срещу нас на световното мисля. Играе ли за Куба сега, някой знае ли ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост