България-Русия, 30 юни и 1 юли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: България-Русия, 30 юни и 1 юли

Мнениеот LaRgO » 30 юни 2011 20:48

Ето това вече е игра. :) Браво на нашите, невероятна победа ! Раздадоха се максимално и напълно заслужено спечелиха.
Публиката също беше много добра.

Иначе съм съгласен с Бостън Селтикс...Някакъв си слух за Костадинов е пред тази невероятна победа... Срам за Гонг !!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 30 юни 2011 20:49

Руснаците ще гледат да вкарат комунистите Куба в играта утре.Дано Италия не прецака нещата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 30 юни 2011 20:49

boston celtics написа:
Viktor4o_Rs написа:
boston celtics написа:Усещате ли как Сащ с уж сигурно участие на финалите,ще ги видят през крив макарон :)

Защо ? Мисля, че няма да имат проблем да се класират американците, вторият най-лош ще е Куба, Сърбия или Аржентина да се надяваме :mrgreen:
Oф,да бе,моя грешка...Те още не са си изиграли двата мача с Пуерто Рико...А последните са аутсайдърите въобще на цялата лига...Чисти победи на САЩ...

Не подценявай Пуерто Рико ей :lol: :lol: :lol: А дано прецакаме Кубинците,а най добре Сърбите 8-) 8-)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 юни 2011 20:51

trakia написа:Двата мача ги зимаме без грижи точно с толкова с колкото е нужно 3:1 и 3:0 и тва всичкото е сметки на руснаците сиреч да се прецака Куба щото никой не брои БГ ама от Куба всички се насират.
Ала ако се окаже ,че имам право може на някой да му излезнат сметките криво ,ще видим :)

Куба не че не са добри, ама чак пък да се насират всички от тях :roll: Паднаха от Корея, досега паднаха 3 пъти от Италия, която ние винаги бием :) Мисля, че няколко титуляра на кубинците поискаха политическо убежище, ако не бъркам :roll:
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 юни 2011 20:52

Viktor4o_Rs написа:
trakia написа:Двата мача ги зимаме без грижи точно с толкова с колкото е нужно 3:1 и 3:0 и тва всичкото е сметки на руснаците сиреч да се прецака Куба щото никой не брои БГ ама от Куба всички се насират.
Ала ако се окаже ,че имам право може на някой да му излезнат сметките криво ,ще видим :)

Куба не че не са добри, ама чак пък да се насират всички от тях :roll: Паднаха от Корея, досега паднаха 3 пъти от Италия, която ние винаги бием :) Мисля, че няколко титуляра на кубинците поискаха политическо убежище, ако не бъркам :roll:

Кубинците нали имаха някакъв много голям талант ? Игра срещу нас на световното мисля. Играе ли за Куба сега, някой знае ли ?
Последна промяна от LaRgO на 30 юни 2011 20:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 30 юни 2011 20:52

Neron написа:Руснаците ще гледат да вкарат комунистите Куба в играта утре.Дано Италия не прецака нещата.

Да бе да, дреме им на патките на руснаците за кубинците... Така си говориш...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 30 юни 2011 20:53

Ахх.. Колко ще съжаляваме за тази изпусната точка срещу Японците.. Дано да ги бием и утре..
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 30 юни 2011 20:53

Viktor4o_Rs написа:

Те редовно си искат.Те националния им отбор само сменят играчите излизат да играят и половината ги няма :lol:
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 юни 2011 21:00

LaRgO написа:
Viktor4o_Rs написа:

Кубинците нали имаха някакъв много голям талант ? Игра срещу нас на световното мисля. Играе ли за Куба сега, някой знае ли ?

Играе, Вилфредо Леон. На 17 години, изключително талантлив волейболист. Не играят обаче други две от звездите им - Леал и Симон (капитан и лидер на отбора).
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 юни 2011 21:01

Колкото до мача - изключителна победа за нашите и въпреки това както един колега отбеляза работата е наполовина свършена. Дано сами си опечем нещата, за да не станат изненади. :)
Само Левски!

Върни се в “Волейбол”