Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Re: Трансферите в клуба

Мнениеот Yellow blood » 29 юни 2011 18:39

То, като цяло, в българския футбол май винаги е имало дефицит на леви бекове и особено на качествени такива. Или поне аз с такива впечатления съм останал. В момента, след като Веско Минев замина за Турция, аз виждам една алтернатива, която ще е двоен удар в наша полза. Трансферът на Мишо Венков от Литекс в Металург май няма да стане. Комшиите от Лаута са му хвърлили мерак обаче. Аз много бих се радвал да им го дръпнем под носа. Но по-важното е, че по този начин ще си осигурим качествено попълнение на проблемния за нас пост на левия бек.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 29 юни 2011 19:05

Yellow blood написа:То, като цяло, в българския футбол май винаги е имало дефицит на леви бекове и особено на качествени такива. Или поне аз с такива впечатления съм останал. В момента, след като Веско Минев замина за Турция, аз виждам една алтернатива, която ще е двоен удар в наша полза. Трансферът на Мишо Венков от Литекс в Металург май няма да стане. Комшиите от Лаута са му хвърлили мерак обаче. Аз много бих се радвал да им го дръпнем под носа. Но по-важното е, че по този начин ще си осигурим качествено попълнение на проблемния за нас пост на левия бек.

Не смятам, че Венков ще ни свърши работа той не е играл от 2 години като титуляр в Литекс освен това си имаме Владо Байрев, който се представя чудесно като ляв бек, а това си му е и основния пост. В момента не ми идва на ум ляв бек и то добър, но дори и да не вземем такъв Байрев без проблем може да си изкара целия сезон.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 29 юни 2011 21:26

Пловдивчанинът написа:
Yellow blood написа:То, като цяло, в българския футбол май винаги е имало дефицит на леви бекове и особено на качествени такива. Или поне аз с такива впечатления съм останал. В момента, след като Веско Минев замина за Турция, аз виждам една алтернатива, която ще е двоен удар в наша полза. Трансферът на Мишо Венков от Литекс в Металург май няма да стане. Комшиите от Лаута са му хвърлили мерак обаче. Аз много бих се радвал да им го дръпнем под носа. Но по-важното е, че по този начин ще си осигурим качествено попълнение на проблемния за нас пост на левия бек.

Не смятам, че Венков ще ни свърши работа той не е играл от 2 години като титуляр в Литекс освен това си имаме Владо Байрев, който се представя чудесно като ляв бек, а това си му е и основния пост. В момента не ми идва на ум ляв бек и то добър, но дори и да не вземем такъв Байрев без проблем може да си изкара целия сезон.

Той ще изкара сезона, но чак да се представя чудесно... :roll: Въпреки, че има напредък спрямо първите му мачове (при нас) като ляв бек, все още не е толкова убедителен.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 30 юни 2011 01:26

Пловдивчанинът написа:

Да кажеш, че Михаил Венков няма да ти свърши работа за разлика от малкия Байрев като ляв бек, е меко казано смешно.
est. 1912

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 30 юни 2011 13:29

http://www.lavozdegalicia.es/deportes/2 ... m=buscavoz

4-тия абзац отгоре надолу, някакъв местен куфар обявил трансфер в Ботев, мисля че новината е партенка и няма шанс това да стане, най-много да са объркали отборите, защото такива трансфери са типични за локото

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 30 юни 2011 13:58

Изображение

Uploaded with ImageShack.us

Играл е при нас миналата година :mrgreen: супер фалшификат

Изображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 30 юни 2011 14:18

B-1912 написа:Изображение

Uploaded with ImageShack.us

Играл е при нас миналата година :mrgreen: супер фалшификат

Изображение

Баси измамниците. хахахаха Неможе ли да го осъдят тоя!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 30 юни 2011 18:10

Пловдивчанинът написа:

Извинявай ама Венков е един от най-добрите леви бекове в България и по стеченеия на обстоятелствата е конкурент с най-добрият ляв - Занев. А Владо Байрев изобщо не е ляв бек, и на всичкото отгоре му липсват двете основни качества за един бек, с изключение на дефанзивните му, а те са скорост и центриране.

Абе кво коментираме Венков. Това е една нереална цел. Дано ръководството помисли за ляв бек щото там наиситна куцаме.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
botevist82
Контакти:

Хубчев силно иска играч на Левски

Мнениеот botevist82 » 30 юни 2011 19:19

Ръководството на Ботев Пловдив има намерение да привлече левия бранител на Левски Калин Щърков, научи Sportal.bg. От идния понеделник игралият под наем тази пролет във Видима-Раковски Лично треньорът на „канарчетата” Петър Хубчев е изразил желание да има юношата на „сините” на стадион „Христо Ботев”. Героят от САЩ'94 е харесал изявите на 27-годишния бек в баража между Черноморец Поморие и Видима-Раковски, където воденият от Хубчев тим спечели промоция за „А” група. След това обаче Лицензионната комисия отказа да издаде лиценз на отбора за участие в елитната група поради липсата на представени доказателства за наличието на несвързани лица в управлението на Черноморец (Поморие) и Черноморец (Бургас). :) http://football.sportal.bg/news.php?news=312926
В процес е подписване на нов договор между Левски и турската верига болници „Аджъ Бадем”. Така „сините” ще са втория отбор от А група с договор с това лечебно заведение, след като днеска техния представител Чаръ Илк подписа споразумение с Локо Пд.

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 02 юли 2011 14:53

Верно ли, Кривия се маха от Ботев?

Върни се в “Архив”