Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow blood
- Контакти:
Re: Трансферите в клуба
То, като цяло, в българския футбол май винаги е имало дефицит на леви бекове и особено на качествени такива. Или поне аз с такива впечатления съм останал. В момента, след като Веско Минев замина за Турция, аз виждам една алтернатива, която ще е двоен удар в наша полза. Трансферът на Мишо Венков от Литекс в Металург май няма да стане. Комшиите от Лаута са му хвърлили мерак обаче. Аз много бих се радвал да им го дръпнем под носа. Но по-важното е, че по този начин ще си осигурим качествено попълнение на проблемния за нас пост на левия бек.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Yellow blood написа:То, като цяло, в българския футбол май винаги е имало дефицит на леви бекове и особено на качествени такива. Или поне аз с такива впечатления съм останал. В момента, след като Веско Минев замина за Турция, аз виждам една алтернатива, която ще е двоен удар в наша полза. Трансферът на Мишо Венков от Литекс в Металург май няма да стане. Комшиите от Лаута са му хвърлили мерак обаче. Аз много бих се радвал да им го дръпнем под носа. Но по-важното е, че по този начин ще си осигурим качествено попълнение на проблемния за нас пост на левия бек.
Не смятам, че Венков ще ни свърши работа той не е играл от 2 години като титуляр в Литекс освен това си имаме Владо Байрев, който се представя чудесно като ляв бек, а това си му е и основния пост. В момента не ми идва на ум ляв бек и то добър, но дори и да не вземем такъв Байрев без проблем може да си изкара целия сезон.
Пловдивчанинът написа:Yellow blood написа:То, като цяло, в българския футбол май винаги е имало дефицит на леви бекове и особено на качествени такива. Или поне аз с такива впечатления съм останал. В момента, след като Веско Минев замина за Турция, аз виждам една алтернатива, която ще е двоен удар в наша полза. Трансферът на Мишо Венков от Литекс в Металург май няма да стане. Комшиите от Лаута са му хвърлили мерак обаче. Аз много бих се радвал да им го дръпнем под носа. Но по-важното е, че по този начин ще си осигурим качествено попълнение на проблемния за нас пост на левия бек.
Не смятам, че Венков ще ни свърши работа той не е играл от 2 години като титуляр в Литекс освен това си имаме Владо Байрев, който се представя чудесно като ляв бек, а това си му е и основния пост. В момента не ми идва на ум ляв бек и то добър, но дори и да не вземем такъв Байрев без проблем може да си изкара целия сезон.
Той ще изкара сезона, но чак да се представя чудесно...

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Пловдивчанинът написа:Yellow blood написа:То, като цяло, в българския футбол май винаги е имало дефицит на леви бекове и особено на качествени такива. Или поне аз с такива впечатления съм останал. В момента, след като Веско Минев замина за Турция, аз виждам една алтернатива, която ще е двоен удар в наша полза. Трансферът на Мишо Венков от Литекс в Металург май няма да стане. Комшиите от Лаута са му хвърлили мерак обаче. Аз много бих се радвал да им го дръпнем под носа. Но по-важното е, че по този начин ще си осигурим качествено попълнение на проблемния за нас пост на левия бек.
Да кажеш, че Михаил Венков няма да ти свърши работа за разлика от малкия Байрев като ляв бек, е меко казано смешно.
est. 1912
http://www.lavozdegalicia.es/deportes/2 ... m=buscavoz
4-тия абзац отгоре надолу, някакъв местен куфар обявил трансфер в Ботев, мисля че новината е партенка и няма шанс това да стане, най-много да са объркали отборите, защото такива трансфери са типични за локото
4-тия абзац отгоре надолу, някакъв местен куфар обявил трансфер в Ботев, мисля че новината е партенка и няма шанс това да стане, най-много да са объркали отборите, защото такива трансфери са типични за локото
Баси измамниците. хахахаха Неможе ли да го осъдят тоя!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- rump_shaker
- Контакти:
Пловдивчанинът написа:
Извинявай ама Венков е един от най-добрите леви бекове в България и по стеченеия на обстоятелствата е конкурент с най-добрият ляв - Занев. А Владо Байрев изобщо не е ляв бек, и на всичкото отгоре му липсват двете основни качества за един бек, с изключение на дефанзивните му, а те са скорост и центриране.
Абе кво коментираме Венков. Това е една нереална цел. Дано ръководството помисли за ляв бек щото там наиситна куцаме.

- botevist82
- Контакти:
Хубчев силно иска играч на Левски
Ръководството на Ботев Пловдив има намерение да привлече левия бранител на Левски Калин Щърков, научи Sportal.bg. От идния понеделник игралият под наем тази пролет във Видима-Раковски Лично треньорът на „канарчетата” Петър Хубчев е изразил желание да има юношата на „сините” на стадион „Христо Ботев”. Героят от САЩ'94 е харесал изявите на 27-годишния бек в баража между Черноморец Поморие и Видима-Раковски, където воденият от Хубчев тим спечели промоция за „А” група. След това обаче Лицензионната комисия отказа да издаде лиценз на отбора за участие в елитната група поради липсата на представени доказателства за наличието на несвързани лица в управлението на Черноморец (Поморие) и Черноморец (Бургас).
http://football.sportal.bg/news.php?news=312926

В процес е подписване на нов договор между Левски и турската верига болници „Аджъ Бадем”. Така „сините” ще са втория отбор от А група с договор с това лечебно заведение, след като днеска техния представител Чаръ Илк подписа споразумение с Локо Пд.
Верно ли, Кривия се маха от Ботев?