florentin_petre написа:wicked1913 написа:Браво. Навлязахте в глупави,комплексарски спорове - за пореден път!
Като в София има нова зала - съвсем нормално да се играят мачове там,за какво е направена иначе. Досега просто нямаше къде другаде.
Най-добрия вариант(поне според мен) - от тук на сетне мачовете да се въртят - в Софив, във Варна,дай боже защо не и в Пловдив - и там строят, и в Русе - ако не се лъжа?
Аз не виждам какво по-хубаво от това,колкото се може повече зали да има.
Абсолютно против централизацията съм - националните отбори по всички спортове трябва да обикалят из цялата държава(стига да има нужната организация,и естествено зали,стадиони)
Така е очаквам и в Русе да се играе поне един мач волейболен на високо ниво в новата ни зала след 2 години. На повече места по добре интереса към играта винаги е бил огромен. Варна си беше супер а и там от суеверие се играеше, много успехи над велики сили са постигани, още канти залата в главата ми на мачовете със САЩ, тогава те спечелиха СЛ, станаха и Олимпийки, а ние ги бихме 3 пъти, удоволствие си беше да се наблюдава Константинов и компания.
Беше добре, пак правих екскурзия за тези мачове