Тази седмица националният отбор казва ''чао'' на Варна и ДКС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

assencho1
Контакти:

Re: Тази седмица националният отбор казва ''чао'' на Варна и ДКС

Мнениеот assencho1 » 27 юни 2011 17:21

florentin_petre написа:
wicked1913 написа:Браво. Навлязахте в глупави,комплексарски спорове - за пореден път!
Като в София има нова зала - съвсем нормално да се играят мачове там,за какво е направена иначе. Досега просто нямаше къде другаде.
Най-добрия вариант(поне според мен) - от тук на сетне мачовете да се въртят - в Софив, във Варна,дай боже защо не и в Пловдив - и там строят, и в Русе - ако не се лъжа?
Аз не виждам какво по-хубаво от това,колкото се може повече зали да има.
Абсолютно против централизацията съм - националните отбори по всички спортове трябва да обикалят из цялата държава(стига да има нужната организация,и естествено зали,стадиони) :!:

Така е очаквам и в Русе да се играе поне един мач волейболен на високо ниво в новата ни зала след 2 години. На повече места по добре интереса към играта винаги е бил огромен. Варна си беше супер а и там от суеверие се играеше, много успехи над велики сили са постигани, още канти залата в главата ми на мачовете със САЩ, тогава те спечелиха СЛ, станаха и Олимпийки, а ние ги бихме 3 пъти, удоволствие си беше да се наблюдава Константинов и компания.

Беше добре, пак правих екскурзия за тези мачове :)

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 27 юни 2011 17:24

90 процента от "варненската публика" са туристи,ако има мачове ноември месец и 30 човека няма да се съберете!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 юни 2011 17:25

mile kitic написа:
Enravota написа:От цялата дискусия стана ясно само че Миля Китич или каквато е тази сръбска подлога е много прост човечец...
Човекът с 200-те лева ти дава пример, че ходи до Варна, да пълни залата във Варна (която стои празна от както билетите не са по 3 лв.). И това е отговор на нападките ти че ако не са евтини билети в София няма да има хора...ама явно не помниш кво си писал два поста по-нагоре. Хайде сега марш в сърбия да милваш Китич

Ей боклук :lol: браво на човека, ама той е едно на милион. Шопите немогат да напълнят напаловина стадионите на мачовете на ЦСКА и Левски, ти за волейбол. Тая зала ще епразна ако билетите са 10-15 лева. За кръчми шопа, ще даде, ама за спорт едва ли. Примери бол, празния национален стадион, затова Бойко иска да мести националите в Пловдив, Щото в Шопия интереса е нулев. Вие не сте спортен град, вие сте град събрал отрепките от селата :lol:

Много вярно ти го казват хората сръбка отрепко,ти си боклука,олигофрена и тъпака,както виждаш всички в този форум сме съгласни с това :) Разбрахме,че си някакъв анти-софия комплексар,затова ако обичаш напусни форума.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 27 юни 2011 17:29

В миналите години варналии се представяха супер.Тази година,не знам поради каква причина,са много зле.Време е за промяна.За София кво да кажа-пълна скръб са по спортните мероприятия.Дано в тази нова зала да е друго.За себе си съм доволен от промяната-Стара Загора София 100 минути с колата :) :) :)
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 юни 2011 17:30

haiobaio написа:Много се радвам, че вече няма да дудне Дж Теди Джорджо, като идиот, и да ни срами като публика.

Тук грешиш, в София също ще ходи на мачовете :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

BetterBetting
Контакти:

Мнениеот BetterBetting » 27 юни 2011 17:30

Аз ще съм там. На клубно ниво така и не ми стана интересно, нащионалите не ги пропускам :)

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 27 юни 2011 17:31

Хубаво е подобни събития като мачовете на националите/волейбол, футбол/ да са на повече от едно място веднъж Варна веднъж София Пловдив, а иначе мен лично ме устройва да се преместят мачовете в София Варна ми идва далече а така за някой по завързан мач ей къде е София 1 час път
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 юни 2011 17:33

ruashh написа:90 процента от "варненската публика" са туристи,ако има мачове ноември месец и 30 човека няма да се съберете!

Да, 10 човека, но при вход свободен :!: все едно националния отбор не е играл европейски и световни квалификации във Варна пред пълни трибуни есента и пролетта :mrgreen: ама както и да е, важното е да се ''храни'' наред, все пак сме българи и не на последно място съществото наречено ''човек'' във всичките си разновидностти :lol:
Последна промяна от Mourinio на 27 юни 2011 17:35, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 юни 2011 17:34

Значи всички могат да бъдат доволни по-много прост и лесен начин.Повечето от вас са го споделили,а именно мачовете на волейболистите да се играят в различни градове.Примерно тези квалификации за Св. Лига нека да са във Варна,за европейското нека да е Пловдив,за световното нека да е Бургас или София или Русе и т.н.Нека всеки град,които има зала по-голяма от 4-5 хил. души да има възможност да гледа националите.Така трябва да бъде и с футбола и с баскетът и т.н.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 27 юни 2011 17:35

luxorus написа:В миналите години варналии се представяха супер.Тази година,не знам поради каква причина,са много зле.Време е за промяна.За София кво да кажа-пълна скръб са по спортните мероприятия.Дано в тази нова зала да е друго.За себе си съм доволен от промяната-Стара Загора София 100 минути с колата :) :) :)

10лв билет за контролен мач с Япония, как е батка :) ?
Ако сте от Варна ще знаете що за алчна свиня е симеон варчев... ежегодно поскъпване на билетите,за сметка на това никакви реконструкции или каквито и да било подобрения по залата.
фалшива коса - фалшив футбол!

Върни се в “Волейбол”