plamenski написа:Bourgas написа:...... атакуващият футбол, наложен от Херо (който сега е недолюбван от феновете на Нафтата... незнайно защо) .....
П.П. Момчета от Бургас, не са хабете, хората не могат да ни разберат нас, бургазлии, за това им е трудно да си представят какво мислим. ....................
Oчуден съм, че ти си бургазлия, който се интересува от футбола и се Очудваш от това, че никой близък до събитията около Нафтата последните 10 години не харесва Херо. Бургас няма нужда от отбори, които да бъдат аплодирани от всички фенове, когато играят един срещу друг!!! Не нам!!! За жалост тук виждам още един семкаджия, който се опитва да разкаже на останалите фенове, какво става във Бургас.....По добре нищо да не казваш.............А и точно сега след баража.........
Пламенски, първо да ти благодаря за преките включвания на живо от мача в Сливен. Много полезен ми беше. Не можах да присъствам на мача. Бях далеч от Бургас и Сливен - по чисто служебни дела, но момчета ходили там ми разказаха всичко цветно. Следих всичко в сайта, а последните минути инфаркт щях да получа, а и ти първо писа Гооол, след това Дуузпааа

Такова ми се мамето

Та: Какво лошо видя в писаното от Bourgas ? Какво значи семкаджия ?
Що се касае за Херо. Най-болно ми беше, когато замина в Ловеч - аз тогава му се разсърдих и не го признах. След това той си стана един наемник и в Левски, но не мога да отрека направеното от него през годините, когато се чувствах истински щастлив фен. Не клеймосвайте толкова лесно, защото нещата така могат да се извъртят, че Херо пак ще е трЕнер в Нафтата. Боя се, че никой няма да ни пита, но, кто се замисля на него бих простил всичко, като знам, че алтернативата ни винаги ще бъде от тренери - наемници. ТрЕнерите, които трябва да водят нашите отбори са само Бургаски - Митко Стойчев, Херо и дано някой друг да вземе лиценз Про, като Дидо Петков например. факт е, че нафтата игра най-хубавия футбол при Херо и беше моделирана от този човек.