СЛ по волейбол: какво е нужно на България ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Доктор Хаус
Контакти:

Re: СЛ по волейбол: какво е нужно на България ?

Мнениеот Доктор Хаус » 26 юни 2011 11:38

Единственият шанс е че сме домакини.Но след това идва и другия въпрос,ако имаме късмет и се класираме,какво ще правим там.Очаквам мач за 7-мо,8-мо място,защтото това са ни възможностите в момента за съжаление.Ще сме първия отпаднал отбор от финалните осем.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 юни 2011 11:53

ehh написа:Всъщност, каква е идеята да се класираме сега на тази СЛ?
Бих предпочел да се жертва класирането за СЛ, но да имаме един подготвен отбор за Европейско, Световно или Олимпиада.

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 26 юни 2011 11:55

Нужни са победи както винаги :!:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 юни 2011 12:10

Бих предпочел да се жертва класирането за СЛ, но да имаме един подготвен отбор за Европейско, Световно или Олимпиада.

Идеята е да се трупат повече точки в ранглистата, което само по себе си дава предимство при следващите турнири, при жребиите за първенствата, а и за престиж. Ако не помниш да ти кажа, България получи уайлд карт за турнира за Световната купа в Япония от където се класирахме за Пекин 2008 и една от причините беше третото ни място в класацията тогава. Престанете с това подготвен отбор... подкотвен се става с официални мачове, а какви по-официални може да има от тези на финали на СЛ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 26 юни 2011 12:14

Доктор Хаус написа:трябва задължителна победа срещу Русия,което според мен е фантастика.

Е чак пък фантастика??? Айде да не надценяваме толкова руснаците. Съгласен съм, че в момента са може би по-добри от нас, обаче разликата в класите не е толкова голяма. Мисля, че е напълно реално да вземем една, че дори две победи тук срещу Русия. Даже съм почти сигурен, че ще го направим.

С това хич не съм съгласен. Даже се дразня от подобно мислене. Какъв е проблема да се борим на всички тези фронтове? Защо трябва да жертваме едно за сметка на друго? Не виждам реален смисъл от това...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 26 юни 2011 12:26

Бием си всички мачове и си класираме. Хубавото е, че всичко зависи от нас. Да не забравяме, че имаме най-добрият клубен треньор в света за последните 2 години и уникални волейболисти. Руснаците сме ги били много пъти, колко му е да ги праснем още два пъти. А и те няма за какво да играят, ще дойдат на море :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 юни 2011 12:29

Правилата в волейбола са скандално неадекватни,защо изобщо домакините играят квалификации,като каквото и да се случи те ще се класират ? Напомнят ми нашият случай с Чеорноморец Поморие...Има и далеч по скандални случаи,веднъж Аржентина играеше някакви квалификации,завършиха 4-ти от 4 отбора в групата и се класираха за сметка на 2-рия в друга група :shock:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 юни 2011 12:30

Има нужда псевдо феновете да не си дават коментарите
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 26 юни 2011 12:31

macko_razbivach написа:Бием си всички мачове и си класираме. Хубавото е, че всичко зависи от нас. Да не забравяме, че имаме най-добрият клубен треньор в света за последните 2 години и уникални волейболисти. Руснаците сме ги били много пъти, колко му е да ги праснем още два пъти. А и те няма за какво да играят, ще дойдат на море :)

Руснаците нямат интерес да ни пуснат да отидем ние,ако ни отстранят още във Варна така им отпада един костелив орех за финалите,отбор който във финални фази винаги им е правил проблеми.Мисля ,че руснаците ще доидат за победи.

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 26 юни 2011 12:57

m_fuel написа:
macko_razbivach написа:Бием си всички мачове и си класираме. Хубавото е, че всичко зависи от нас. Да не забравяме, че имаме най-добрият клубен треньор в света за последните 2 години и уникални волейболисти. Руснаците сме ги били много пъти, колко му е да ги праснем още два пъти. А и те няма за какво да играят, ще дойдат на море :)

Руснаците нямат интерес да ни пуснат да отидем ние,ако ни отстранят още във Варна така им отпада един костелив орех за финалите,отбор който във финални фази винаги им е правил проблеми.Мисля ,че руснаците ще доидат за победи.

Прав си, а и сериозно започвам да си мисля, че Бразилците не се напънаха много тази сутрин, когато загубиха с 3:1. Гледах мача и да Ви кажа - нищо не играха ! Разпределителят им през целия мач връщаше диагоналите на 4-ия метър, някакви пайпове се опитваше - пълна трагедия. Чак се чудя как можаха да вземат 1 гейм :lol: Жалко, че наистина сме сами срещу всички, а и повечето "световни сили" не ни харесват ! Но аз вярвам в момчетата, напред БЪЛГАРИ !!!
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Върни се в “Волейбол”