СЛ по волейбол: какво е нужно на България ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Доктор Хаус
- Контакти:
Re: СЛ по волейбол: какво е нужно на България ?
Единственият шанс е че сме домакини.Но след това идва и другия въпрос,ако имаме късмет и се класираме,какво ще правим там.Очаквам мач за 7-мо,8-мо място,защтото това са ни възможностите в момента за съжаление.Ще сме първия отпаднал отбор от финалните осем.
- Captain Stottlemeyer
ehh написа:Всъщност, каква е идеята да се класираме сега на тази СЛ?
Бих предпочел да се жертва класирането за СЛ, но да имаме един подготвен отбор за Европейско, Световно или Олимпиада.
+1
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Нужни са победи както винаги 
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Бих предпочел да се жертва класирането за СЛ, но да имаме един подготвен отбор за Европейско, Световно или Олимпиада.
Идеята е да се трупат повече точки в ранглистата, което само по себе си дава предимство при следващите турнири, при жребиите за първенствата, а и за престиж. Ако не помниш да ти кажа, България получи уайлд карт за турнира за Световната купа в Япония от където се класирахме за Пекин 2008 и една от причините беше третото ни място в класацията тогава. Престанете с това подготвен отбор... подкотвен се става с официални мачове, а какви по-официални може да има от тези на финали на СЛ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- petrof
- Контакти:
Доктор Хаус написа:трябва задължителна победа срещу Русия,което според мен е фантастика.
Е чак пък фантастика??? Айде да не надценяваме толкова руснаците. Съгласен съм, че в момента са може би по-добри от нас, обаче разликата в класите не е толкова голяма. Мисля, че е напълно реално да вземем една, че дори две победи тук срещу Русия. Даже съм почти сигурен, че ще го направим.
С това хич не съм съгласен. Даже се дразня от подобно мислене. Какъв е проблема да се борим на всички тези фронтове? Защо трябва да жертваме едно за сметка на друго? Не виждам реален смисъл от това...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
-
macko_razbivach
- Контакти:
Бием си всички мачове и си класираме. Хубавото е, че всичко зависи от нас. Да не забравяме, че имаме най-добрият клубен треньор в света за последните 2 години и уникални волейболисти. Руснаците сме ги били много пъти, колко му е да ги праснем още два пъти. А и те няма за какво да играят, ще дойдат на море 
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 
Правилата в волейбола са скандално неадекватни,защо изобщо домакините играят квалификации,като каквото и да се случи те ще се класират ? Напомнят ми нашият случай с Чеорноморец Поморие...Има и далеч по скандални случаи,веднъж Аржентина играеше някакви квалификации,завършиха 4-ти от 4 отбора в групата и се класираха за сметка на 2-рия в друга група 
Има нужда псевдо феновете да не си дават коментарите
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
macko_razbivach написа:Бием си всички мачове и си класираме. Хубавото е, че всичко зависи от нас. Да не забравяме, че имаме най-добрият клубен треньор в света за последните 2 години и уникални волейболисти. Руснаците сме ги били много пъти, колко му е да ги праснем още два пъти. А и те няма за какво да играят, ще дойдат на море
Руснаците нямат интерес да ни пуснат да отидем ние,ако ни отстранят още във Варна така им отпада един костелив орех за финалите,отбор който във финални фази винаги им е правил проблеми.Мисля ,че руснаците ще доидат за победи.
- track.and.field
- Контакти:
m_fuel написа:macko_razbivach написа:Бием си всички мачове и си класираме. Хубавото е, че всичко зависи от нас. Да не забравяме, че имаме най-добрият клубен треньор в света за последните 2 години и уникални волейболисти. Руснаците сме ги били много пъти, колко му е да ги праснем още два пъти. А и те няма за какво да играят, ще дойдат на море
Руснаците нямат интерес да ни пуснат да отидем ние,ако ни отстранят още във Варна така им отпада един костелив орех за финалите,отбор който във финални фази винаги им е правил проблеми.Мисля ,че руснаците ще доидат за победи.
Прав си, а и сериозно започвам да си мисля, че Бразилците не се напънаха много тази сутрин, когато загубиха с 3:1. Гледах мача и да Ви кажа - нищо не играха ! Разпределителят им през целия мач връщаше диагоналите на 4-ия метър, някакви пайпове се опитваше - пълна трагедия. Чак се чудя как можаха да вземат 1 гейм
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни