Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот magga » 24 юни 2011 18:26

Thsmith написа:
magga написа:Аз какво казах взимаме някакъв бананов любител :lol: четвърта италианска :shock: Иса е класа в сравнение с него ... Ако Тонзо го одобри аз на мач на Левски няма да ида! Мен от сега ме е срам дори при мисълта такъв играч да идва на проби в ЛЕВСКИ :shock:

иса невероятната класа :lol: а човек ще каже, че си го гледал два месеца 18 годишното сенегалче, че го и определяш какъв е...
А що се отнася за мачовете... Никой не те кара на сила:!: Като не искаш, седи си у вас...

Дали е на 18 а ? Колко африканеца им знаеш точната възраст ? И мен не ми трябва да съм го гледал,за да се сетя за еквадореца Мендоза,и Лавал и Кристофър и още много минали през Левски ... Мен ми е писнало от анонимници,ако са с класи над нашите играчи нямаше да са в Левски! Ето взимаме играч голмайстор от 2 холандска и негова резерва може да е ? Някакво сенегалче ! Къде е новият Ричард-Тевия ? Нали беше талант защо има 1 мач,ако има,за 3 години в Левски ? И тоя май ще е като него ! Ама какво ли говоря тука само разбирачи... Мен ме е срам да си представя,че най-добрия отбор в България търси играчите си по дивизии равни на А окръжна,дайте да вземем голмайстора на Люлин или на НСА ... Вие ако очаквате Дрогба този не е :roll: Или пак да се сетим за Ниого Дембанирен ако се пише така де :lol: Ай как се изказа за нашия футбол ... + че Лестър не са в 3 дивизия ма карай да не казвам,че Лестър са име,я ми кажи тоя къде беше играл в Италия :?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 юни 2011 18:30

magga написа:
Thsmith написа:
magga написа:Аз какво казах взимаме някакъв бананов любител :lol: четвърта италианска :shock: Иса е класа в сравнение с него ... Ако Тонзо го одобри аз на мач на Левски няма да ида! Мен от сега ме е срам дори при мисълта такъв играч да идва на проби в ЛЕВСКИ :shock:

иса невероятната класа :lol: а човек ще каже, че си го гледал два месеца 18 годишното сенегалче, че го и определяш какъв е...
А що се отнася за мачовете... Никой не те кара на сила:!: Като не искаш, седи си у вас...

Дали е на 18 а ? Колко африканеца им знаеш точната възраст ? И мен не ми трябва да съм го гледал,за да се сетя за еквадореца Мендоза,и Лавал и Кристофър и още много минали през Левски ... Мен ми е писнало от анонимници,ако са с класи над нашите играчи нямаше да са в Левски! Ето взимаме играч голмайстор от 2 холандска и негова резерва може да е ? Някакво сенегалче ! Къде е новият Ричард-Тевия ? Нали беше талант защо има 1 мач,ако има,за 3 години в Левски ? И тоя май ще е като него ! Ама какво ли говоря тука само разбирачи... Мен ме е срам да си представя,че най-добрия отбор в България търси играчите си по дивизии равни на А окръжна,дайте да вземем голмайстора на Люлин или на НСА ... Вие ако очаквате Дрогба този не е :roll: Или пак да се сетим за Ниого Дембанирен ако се пише така де :lol:

Tи се бъзикаш,но ако видиш как изглежда нападателката на НСА и ти ще я искаш в Левски :)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 24 юни 2011 18:34

Дали е на 18 а ? Колко африканеца им знаеш точната възраст ? И мен не ми трябва да съм го гледал,за да се сетя за еквадореца Мендоза,и Лавал и Кристофър и още много минали през Левски ... Мен ми е писнало от анонимници,ако са с класи над нашите играчи нямаше да са в Левски! Ето взимаме играч голмайстор от 2 холандска и негова резерва може да е ? Някакво сенегалче ! Къде е новият Ричард-Тевия ? Нали беше талант защо има 1 мач,ако има,за 3 години в Левски ? И тоя май ще е като него ! Ама какво ли говоря тука само разбирачи... Мен ме е срам да си представя,че най-добрия отбор в България търси играчите си по дивизии равни на А окръжна,дайте да вземем голмайстора на Люлин или на НСА ... Вие ако очаквате Дрогба този не е :roll: Или пак да се сетим за Ниого Дембанирен ако се пише така де :lol:[/quote]
Tи се бъзикаш,но ако видиш как изглежда нападателката на НСА и ти ще я искаш в Левски :)[/quote]

Аз говоря за мъжкия отбор :) Защото съм тренирал там,предимно за кеф де,но не е сериозно поне според мен изобщо да се говори за такива трансфери,проби и тн в Левски... Все пак миналата зима не одобриха играчи от Франция,а и това лято де,за колко играча от Холандия,Франция и тн се говореше то какво идва на проби

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 юни 2011 18:36

magga написа:Дали е на 18 а ? Колко африканеца им знаеш точната възраст ? И мен не ми трябва да съм го гледал,за да се сетя за еквадореца Мендоза,и Лавал и Кристофър и още много минали през Левски ... Мен ми е писнало от анонимници,ако са с класи над нашите играчи нямаше да са в Левски! Ето взимаме играч голмайстор от 2 холандска и негова резерва може да е ? Някакво сенегалче ! Къде е новият Ричард-Тевия ? Нали беше талант защо има 1 мач,ако има,за 3 години в Левски ? И тоя май ще е като него ! Ама какво ли говоря тука само разбирачи... Мен ме е срам да си представя,че най-добрия отбор в България търси играчите си по дивизии равни на А окръжна,дайте да вземем голмайстора на Люлин или на НСА ... Вие ако очаквате Дрогба този не е :roll: Или пак да се сетим за Ниого Дембанирен ако се пише така де :lol:

Tи се бъзикаш,но ако видиш как изглежда нападателката на НСА и ти ще я искаш в Левски :)[/quote]

Аз говоря за мъжкия отбор :) Защото съм тренирал там,предимно за кеф де,но не е сериозно поне според мен изобщо да се говори за такива трансфери,проби и тн в Левски... Все пак миналата зима не одобриха играчи от Франция,а и това лято де,за колко играча от Холандия,Франция и тн се говореше то какво идва на проби[/quote]
Тогава сигурно сия виждал как изглежда,една такава руса,с едно тяло...Направо си глътваш езика ,ако не друго ще разсейва съперниците

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 юни 2011 18:40

magga написа:

Дали е на 18 а ? Колко африканеца им знаеш точната възраст ? И мен не ми трябва да съм го гледал,за да се сетя за еквадореца Мендоза,и Лавал и Кристофър и още много минали през Левски ... Мен ми е писнало от анонимници,ако са с класи над нашите играчи нямаше да са в Левски! Ето взимаме играч голмайстор от 2 холандска и негова резерва може да е ? Някакво сенегалче ! Къде е новият Ричард-Тевия ? Нали беше талант защо има 1 мач,ако има,за 3 години в Левски ? И тоя май ще е като него ! Ама какво ли говоря тука само разбирачи... Мен ме е срам да си представя,че най-добрия отбор в България търси играчите си по дивизии равни на А окръжна,дайте да вземем голмайстора на Люлин или на НСА ... Вие ако очаквате Дрогба този не е :roll: Или пак да се сетим за Ниого Дембанирен ако се пише така де :lol: Ай как се изказа за нашия футбол ... + че Лестър не са в 3 дивизия ма карай да не казвам,че Лестър са име,я ми кажи тоя къде беше играл в Италия :?

като му гледаш физиономията определено изглежда като младеж/юноша... Какво да се сещаш за Мендоса ;) за гола му на народна армия ли се сещаш :lol: А Лавал може да се провали, може и да излъга за възрастта си, но определено имаше визитка. Всъщност най-големия разбирач си ти тука... Даже и милен ще ти завиди на философстването... дока ловеч от коя дивизия го взеха? 4 та бразилска....

Не, че очаквам този играч да остане и да впечатли, но е мега тъпо някой дървен философ да го плюе преди да е стъпил на терена още

--
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 24 юни 2011 18:44

Thsmith написа:
magga написа:

като му гледаш физиономията определено изглежда като младеж/юноша... Какво да се сещаш за Мендоса ;) за гола му на народна армия ли се сещаш :lol: А Лавал може да се провали, може и да излъга за възрастта си, но определено имаше визитка. Всъщност най-големия разбирач си ти тука... Даже и милен ще ти завиди на философстването... дока ловеч от коя дивизия го взеха? 4 та бразилска....

Не, че очаквам този играч да остане и да впечатли, но е мега тъпо някой дървен философ да го плюе преди да е стъпил на терена още

--

Айде бе за визитки ли ще си говорим ? Слори , Матондо - за мен имаха качества,а за теб ? Ама оревахте форума,че визитката не играела,тя и сега не играе,ама да дойдеш от Сенегал в 4 италианска не е постижение :roll: И с тоя мениджър българин ми мирише на пари ;) Нека потренира пък Гонзо да го одобри .... А Дока ли ти е представата за добър футболист ? :lol: Или за палячо ?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юни 2011 20:04

А забелязал ли си колко отбора играят с един африкански футболист-таран - Андерлехт, Клуж, Копенхаген, Спарта Прага (тоя Бони беше някаква машина)... Физически са по-мощни от нашите. Ти за Лукаку беше ли чувал преди 3 години?
За отбори от нашия калибър и първенство, един физически мощен таран (ако посочиш българин с физиката и скоростта на Дембеле -ок) е панацея срещу голова немощ.
Просто това е някаква рецепта, която използват напоследък доста средноевропейски тимове. И Дебрецен имаха Кулибали, но пък те имаха и Рудолф...
Дано този сенегалец е наистина младеж. Това е инвестиция. Той, колкото и сакат да е, турчолята като го видят веднага ще ни наброят една торба пари другия сезон. :mrgreen: Или братушките. Те не си знаят парите.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 юни 2011 20:19

И двете спорещи страни имате своите аргументи.Но забравяте нещо основно-Батков пак излъга!
Нападател с визитка... :lol:
Вие нямате ли ..визитка!?
За младото момче-не знам,но холандецът ще е доста ...изнервящ...
Ще кажа какво мислех за Гара,миналата година.
Когато играеше в Пловдив не ми направи добро впечатление,НО когато го привлякохме ,го приех с надежда.Просто вътрешно усещане.
Ще се радвам за холандецът,усещането да ме лъже този път...
А за момчето-мениджърът му..Пешо ли беше?-може и да изкара добри пари.Особено при това ръководство :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 24 юни 2011 20:57

Абе хубаво е да има един по якичък нападател и бърз. Африканците като физика са незаменими, но все пак предпочитам камерунеца, нещо 4та дивизия в Италия не ми вдъхва доверие.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 24 юни 2011 20:59

blue avalanche написа:1.Арс подписа.Бравос!
2.Сенегалецът идва на ПРОБИ за ЦЕНТЪР-НАПАДАТЕЛ.
3.Иванов каза,че се търси дясно крило и центр.защитник!
Надявам се всички да се успокоят малко и да гледат по-ведро!

Tочно така ,и според мен нещата се развиват добре ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”