Thsmith написа:magga написа:Аз какво казах взимаме някакъв бананов любителчетвърта италианска
Иса е класа в сравнение с него ... Ако Тонзо го одобри аз на мач на Левски няма да ида! Мен от сега ме е срам дори при мисълта такъв играч да идва на проби в ЛЕВСКИ
иса невероятната класаа човек ще каже, че си го гледал два месеца 18 годишното сенегалче, че го и определяш какъв е...
А що се отнася за мачовете... Никой не те кара на сила:!: Като не искаш, седи си у вас...
Дали е на 18 а ? Колко африканеца им знаеш точната възраст ? И мен не ми трябва да съм го гледал,за да се сетя за еквадореца Мендоза,и Лавал и Кристофър и още много минали през Левски ... Мен ми е писнало от анонимници,ако са с класи над нашите играчи нямаше да са в Левски! Ето взимаме играч голмайстор от 2 холандска и негова резерва може да е ? Някакво сенегалче ! Къде е новият Ричард-Тевия ? Нали беше талант защо има 1 мач,ако има,за 3 години в Левски ? И тоя май ще е като него ! Ама какво ли говоря тука само разбирачи... Мен ме е срам да си представя,че най-добрия отбор в България търси играчите си по дивизии равни на А окръжна,дайте да вземем голмайстора на Люлин или на НСА ... Вие ако очаквате Дрогба този не е