george_speed75 написа:Blue_Girl написа:Дано този сенегалец покаже добри качества!
малко ме съмнява.
Аз съм със смесени чувства за този.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
george_speed75 написа:Blue_Girl написа:Дано този сенегалец покаже добри качества!
малко ме съмнява.
mikata написа:Новото холандско попълнение на Левски Сьорд Арс предизвика стълпотворение от журналисти на "Герена". Вкаралият 28 гола през сезона с фланелката на Цволе футболист се появи днес следобяд на стадион "Георги Аспарухов" за заключителни преговори с изпълнителния директор на сините Константин Баждеков. Очаква се до един час Левски да обяви, че Арс е новият централен нападател на клуба, който трябва да замести продадения във Фрайбург Гара Дембел
http://football.sportal.bg/news.php?news=311722
magga написа:Аз какво казах взимаме някакъв бананов любителчетвърта италианска
Иса е класа в сравнение с него ... Ако Тонзо го одобри аз на мач на Левски няма да ида! Мен от сега ме е срам дори при мисълта такъв играч да идва на проби в ЛЕВСКИ
magga написа:Аз какво казах взимаме някакъв бананов любителчетвърта италианска
Иса е класа в сравнение с него ... Ако Тонзо го одобри аз на мач на Левски няма да ида! Мен от сега ме е срам дори при мисълта такъв играч да идва на проби в ЛЕВСКИ
terata написа:magga написа:Аз какво казах взимаме някакъв бананов любителчетвърта италианска
Ти колко мача изгледа на тоя сенегалец, че стигна до заключението че Иса е с класи над него? А Дембеле, преди да дойде в БГ от коя дивизия и на кое първенство дойде, спомняш ли си? Така че нека не бързаме толкоз
Blue_Girl написа:Абе, хора, вие още от сега го критикувате.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта