Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Blue_Girl » 24 юни 2011 16:18

george_speed75 написа:
Blue_Girl написа:Дано този сенегалец покаже добри качества!

малко ме съмнява.

Аз съм със смесени чувства за този.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 24 юни 2011 16:18

Аз какво казах взимаме някакъв бананов любител :lol: четвърта италианска :shock: Иса е класа в сравнение с него ... Ако Тонзо го одобри аз на мач на Левски няма да ида! Мен от сега ме е срам дори при мисълта такъв играч да идва на проби в ЛЕВСКИ :shock:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 юни 2011 16:20

mikata написа:Новото холандско попълнение на Левски Сьорд Арс предизвика стълпотворение от журналисти на "Герена". Вкаралият 28 гола през сезона с фланелката на Цволе футболист се появи днес следобяд на стадион "Георги Аспарухов" за заключителни преговори с изпълнителния директор на сините Константин Баждеков. Очаква се до един час Левски да обяви, че Арс е новият централен нападател на клуба, който трябва да замести продадения във Фрайбург Гара Дембел

http://football.sportal.bg/news.php?news=311722

Този час ще бъде цяла вечност.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 юни 2011 16:23

magga написа:Аз какво казах взимаме някакъв бананов любител :lol: четвърта италианска :shock: Иса е класа в сравнение с него ... Ако Тонзо го одобри аз на мач на Левски няма да ида! Мен от сега ме е срам дори при мисълта такъв играч да идва на проби в ЛЕВСКИ :shock:

Ти колко мача изгледа на тоя сенегалец, че стигна до заключението че Иса е с класи над него? А Дембеле, преди да дойде в БГ от коя дивизия и на кое първенство дойде, спомняш ли си? Така че нека не бързаме толкоз ;)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 24 юни 2011 16:24

понякога имам чувството че тук сме се събрали най-големите разбирачи.Ами нали затова идва на проби момчето за да го видят става ли не става ли?Ако се вземе значи може да помогне с нещо през кампаниятя ни ако ли не се търси друг.Конкретно за това младо момче -едва ли Гонзо ще го хареса.Той с млади просто не рискува.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 юни 2011 16:31

Привличането на централен защитник и нападател, играещ вдясно, са приоритетите на Левски, след като взе централния нападател Арс от Холандия. Това разкри за Дарик радио мениджърът на тима Георги Иванов.

„Търсим стопер, който да е класен и да е алтернатива на сегашните централни защитници, заяви Иванов.Досега се бяхме концентрирали върху централен нападател, защото гледахме много футболисти. Сега ни остава да търсим централен защитник и десен външен, където аз мисля, че ще намерим подходящи хора.”

Георги Иванов разкри още подробности около привличането на холандеца Арс, както и на каква позиция играе идващия на проби сенегалец. Гонзо за пореден път потвърди,че Дарко Тасевски му е обещан трансфер, който ако не стане, то македонецът остава в Левски.

„Дарко е футболист на Левски, докато не бъде продаден, категоричен е Гонзо. Ако не го продадем, то той си има договор с клуба. Не се притеснявам за мястото на Иван Цветков, който е един много добър футболист. Трябва да се подготви добре, защото не е правил подготовка миналата година. Ще играе и като централен нападател, ако се наложи, защото е играл като такъв ,когато бе в чужбина

klshff
Контакти:

Мнениеот klshff » 24 юни 2011 16:34

magga написа:Аз какво казах взимаме някакъв бананов любител :lol: четвърта италианска :shock: Иса е класа в сравнение с него ... Ако Тонзо го одобри аз на мач на Левски няма да ида! Мен от сега ме е срам дори при мисълта такъв играч да идва на проби в ЛЕВСКИ :shock:

Четвърта италианска, ама е на 18 години все пак и все от някъде трябва да започне. Пък и затова е на проби- да се види има ли качества или не и от проби не боли.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 юни 2011 16:35

Абе, хора, вие още от сега го критикувате.
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 24 юни 2011 16:36

terata написа:

Ти колко мача изгледа на тоя сенегалец, че стигна до заключението че Иса е с класи над него? А Дембеле, преди да дойде в БГ от коя дивизия и на кое първенство дойде, спомняш ли си? Така че нека не бързаме толкоз ;)

Извинявай 4 италианска дивизия !!! Този ако е за Левски значи и аз мога аз съм на 19 да ме вземат на проби,ритам всяка неделя както и това момче... Се си мисля,че имаме по-добър юноша за резервен нападател от тоя

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 24 юни 2011 16:44

Blue_Girl написа:Абе, хора, вие още от сега го критикувате.
:evil:

Ще ти го обясня по възможно най-простия начин-ЦСКА взеха 4 жабаря миналото лято от серия Б,те не стават,ние взимаме футболист от 4 дивизия това май се пада Ц2 или нещо подобно,все едно да вземем нападател от НСА или Септември ... Толкова ли няма нападател поне при юношите

Върни се в “Архив”