Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 юни 2011 20:08

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... says-agent

Айде дано да дойде в Ливърпул. :) ;)

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 юни 2011 20:40

Liverpool forever_95 написа:Изключено е да вземем Ди Мария. Но Шакири ми хареса, искам го в Ливърпул. ;)

Шакири и за Рома го гласят, ама то нали там шефовете са дупе и гащи с нашите, може да направим няква врътка 8-)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 юни 2011 22:37

Gil-galad написа:http://www.sportsvibe.co.uk/news/football/dalglish-keeping-tabs-on-20m-real-madrid-wing-wizard/

Ди Мария....по-скоро не го искам в отбора :(

Аз пък го искам ,Ди Мария е един от малкото класни футболисти,с които ни свързват последно време ! Много техничен ,бърз има 9 гола и 20 асистенции за миналия сезон !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 23 юни 2011 22:39

suareshampion написа:
Gil-galad написа:http://www.sportsvibe.co.uk/news/football/dalglish-keeping-tabs-on-20m-real-madrid-wing-wizard/

Аз пък го искам ,Ди Мария е един от малкото класни футболисти,с които ни свързват последно време ! Много техничен ,бърз има 9 гола и 20 асистенции за миналия сезон !

Да...и изключителен егоист....Няма масто за такива в отбора....Суарез ни стига, макар, че той не е чак толкова :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 юни 2011 00:37

Появиха се слухове че Шаби Алонсо е подал молба за трансфер....но нищо конкретно и най-вероятно няма много истина. :) :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 юни 2011 02:11

Сега се появи нещо и за Хесус Навас...Севиля искали около 25 милиона евро за него :)

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 24 юни 2011 08:52

Незнам за Шаби ама от няколко месеца доста се гожори с него в официалния сайт, интервюта, коментари и т.н. може и да е истина ;)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 юни 2011 10:33

Gil-galad написа:
suareshampion написа:

Да...и изключителен егоист....Няма масто за такива в отбора....Суарез ни стига, макар, че той не е чак толкова :)

егоист с 20 асистенции :lol:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 юни 2011 11:45

Е ти на тея ситуации където е на нулев ъгъл и има 2-ма играчи пред него и я върне назад асистенции ли им викаш :lol: И въпреки това не го искам...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 юни 2011 12:05

Gil-galad написа:Е ти на тея ситуации където е на нулев ъгъл и има 2-ма играчи пред него и я върне назад асистенции ли им викаш :lol: И въпреки това не го искам...

добре тогава гледай си уникалния хендерсън :lol: щом харесваш играчи ,които гледат по най бързия начина да се освободят от топката и играят без самочуствие ..аз пък харесвам такива като де мария и суарес ,които я задържат повече и я навират в г... на защитниците :lol:

Върни се в “Ливърпул”