Айде дано да дойде в Ливърпул.
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Liverpool forever_95 написа:Изключено е да вземем Ди Мария. Но Шакири ми хареса, искам го в Ливърпул.
Шакири и за Рома го гласят, ама то нали там шефовете са дупе и гащи с нашите, може да направим няква врътка
-
suareshampion
Gil-galad написа:http://www.sportsvibe.co.uk/news/football/dalglish-keeping-tabs-on-20m-real-madrid-wing-wizard/
Ди Мария....по-скоро не го искам в отбора
Аз пък го искам ,Ди Мария е един от малкото класни футболисти,с които ни свързват последно време ! Много техничен ,бърз има 9 гола и 20 асистенции за миналия сезон !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Gil-galad написа:http://www.sportsvibe.co.uk/news/football/dalglish-keeping-tabs-on-20m-real-madrid-wing-wizard/
Аз пък го искам ,Ди Мария е един от малкото класни футболисти,с които ни свързват последно време ! Много техничен ,бърз има 9 гола и 20 асистенции за миналия сезон !
Да...и изключителен егоист....Няма масто за такива в отбора....Суарез ни стига, макар, че той не е чак толкова
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Появиха се слухове че Шаби Алонсо е подал молба за трансфер....но нищо конкретно и най-вероятно няма много истина.

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Сега се появи нещо и за Хесус Навас...Севиля искали около 25 милиона евро за него 
Незнам за Шаби ама от няколко месеца доста се гожори с него в официалния сайт, интервюта, коментари и т.н. може и да е истина 
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
-
suareshampion
Gil-galad написа:suareshampion написа:Gil-galad написа:http://www.sportsvibe.co.uk/news/football/dalglish-keeping-tabs-on-20m-real-madrid-wing-wizard/
Да...и изключителен егоист....Няма масто за такива в отбора....Суарез ни стига, макар, че той не е чак толкова
егоист с 20 асистенции
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Е ти на тея ситуации където е на нулев ъгъл и има 2-ма играчи пред него и я върне назад асистенции ли им викаш
И въпреки това не го искам...
-
suareshampion
Gil-galad написа:Е ти на тея ситуации където е на нулев ъгъл и има 2-ма играчи пред него и я върне назад асистенции ли им викашИ въпреки това не го искам...
добре тогава гледай си уникалния хендерсън