Германия-България 3-2/1-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Германия-България 3-2/1-3

Мнениеот mistreated » 19 юни 2011 22:32

kanar4o написа:
THE G.A.M.E написа:Чудесна победа !
Не беше лесно, но пък най после малко показан характер, точно на време !
Общо взето се затвърждава мнението, че тръгне ли ни сервиса, нашите много трудно могат да бъдат спрени !
Не се съмнявам в 6-те точки срещу Япония следващата седмица ...
Изглежда, че точно за гостуването на Русия нашите хора ще са във върхова форма !

Иначе сега по-прегледах и другите групи ...
Сърбите са като нас, имат 13 т.
САЩ и Куба са с по 15 ...
Тия двата тима имат по трудна програма от нас !
Така, че мисията - България на финалите в Световната лига е напълно възможна и реална !

Така:
1-во: Играем с Русия във Варна на 30-ти юни и 1-ви юли.
2-ро: САЩ и Куба е невъзможно да ги изместим. По простата причина ,че Русия ,ако искат да играят ще ни смажат. Дори във Варна ,ако Русия играят ще ни спукат от бой. Просто играчите им са от друга класа сравнения с нашите. Единствените два отбора ,които имат по-добри играчи от нас - Бразилия и Русия. За мене ,пак повтарям - ако Русия са мотивирани за нашите срещи може да вземем максимум 2 точки (макар че съм вечния оптимист ,този път съм реалист).
Така че ,единственият ни шанс остава сърбите да съберат по-малко точки от нас. Имат гостуване на Португалия ,които имат 7 точки в тяхната група. Ако сърбите вземат 3 от тях ,а ние 6 от японците ще дръпнем. После обаче ,ние имаме домакинство на Русия ,а те на Аржентина. Макар Аржентина да са 1-ви в тяхната група - къде са Аржентина ,къде са Русия? Ако разчитаме на тези мачове просто сърбите ще ни прецакат. Трябва да направим невъзможното срещу Русия... Просто така си направихме нещата...

САЩ не е нужно ние да ги местим, а Полша. Трябва да стискаме палци Бразилия да победят 2 пъти американците и да пуснат една победа на Полша в последния кръг. Принципно бразилците не пускат на никого, ако нямат полза от това, но американците са им неудобен съперник и мисля, че няма да имат нищо против да ги изхвърлят от финалите.
Днес играхме добре и на сервис и на блок, направихме повечето от лесните топки. Много се радвам за Цецо, отново беше неудържим. Време е Радо да му гласува пълно доверие и в Тренто, защото е 3 пъти по-добър от Щокър.
Едно голямо браво и на Андрей. А за Алексиев, коментарът по немската телевизия беше достатъчно красноречив - единственият играч от българския отбор, който не беше на нивото на останалите!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 19 юни 2011 22:33

kanar4o написа:
Просто играчите им са от друга класа сравнения с нашите. Единствените два отбора ,които имат по-добри играчи от нас - Бразилия и Русия.

И кои руснаци по-точно са по класни от Матей, Владо или Цецо не мога да разбера..?

Иначе хубав мач, наистина им показахме кой е по-добрия! И отдавна си твърдя, че Цецо вече трябва да бъде пускан много повече! Страхотен мач на момчето!

Студента
Контакти:

Мнениеот Студента » 19 юни 2011 22:38

Натиснахме на сервис и мачкахме през целия мач, колкото и да ги подпираше финландеца..

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 19 юни 2011 22:43

mistreated написа:САЩ не е нужно ние да ги местим, а Полша. Трябва да стискаме палци Бразилия да победят 2 пъти американците и да пуснат една победа на Полша в последния кръг. Принципно бразилците не пускат на никого, ако нямат полза от това, но американците са им неудобен съперник и мисля, че няма да имат нищо против да ги изхвърлят от финалите.
Днес играхме добре и на сервис и на блок, направихме повечето от лесните топки. Много се радвам за Цецо, отново беше неудържим. Време е Радо да му гласува пълно доверие и в Тренто, защото е 3 пъти по-добър от Щокър.
Едно голямо браво и на Андрей. А за Алексиев, коментарът по немската телевизия беше достатъчно красноречив - единственият играч от българския отбор, който не беше на нивото на останалите!

Мен това ми е ясно. Бъди сигурен ,че американците няма да изпуснат второто място.
Иначе на "soad" мога да кажа ,че в момента сигурно няма играч в по-добра форма от Максим Михайлов. За Семен Полтавски няма да говоря. Уникален играч. Берешко - супер играч. От години нямаме център като Волков например. И като отбор са далеч по-добри от нас. Хубаво е да бъдем реалисти. Но все пак всеки си има мнение и аз се съобразявам с твоето.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юни 2011 22:50

kanar4o написа:
mistreated написа:САЩ не е нужно ние да ги местим, а Полша. Трябва да стискаме палци Бразилия да победят 2 пъти американците и да пуснат една победа на Полша в последния кръг. Принципно бразилците не пускат на никого, ако нямат полза от това, но американците са им неудобен съперник и мисля, че няма да имат нищо против да ги изхвърлят от финалите.

Мен това ми е ясно. Бъди сигурен ,че американците няма да изпуснат второто място.
Иначе на "soad" мога да кажа ,че в момента сигурно няма играч в по-добра форма от Максим Михайлов. За Семен Полтавски няма да говоря. Уникален играч. Берешко - супер играч. От години нямаме център като Волков например. И като отбор са далеч по-добри от нас. Хубаво е да бъдем реалисти. Но все пак всеки си има мнение и аз се съобразявам с твоето.

Не можеш да си сигурен в нищо, така че полека с констатациите!
Полтавски отдавна не е в руския отбор, в момента и Бережко е аут!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2011 22:59

Вожте какво, нека да бием чисто японците, да не ги подценяваме, защото са си надъхани винаги, ясно е, че сме с класи над тях, но все пак :) Иначе според мен Русия няма да ни пусне, ако са умни, ще се постараят да ни изхвърлят от финалите :roll: Иначе напълно реално е Полша да мине американците, или пък сърбите да се дънят,от нас се иска да сме с 19 точки преди мачовете с Русия, тогава ще имаме по-ясна представа :)
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 юни 2011 23:03

Много силен мач и заслужена победа. Честито на всички българи :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 19 юни 2011 23:27

Viktor4o_Rs написа:Вожте какво, нека да бием чисто японците, да не ги подценяваме, защото са си надъхани винаги, ясно е, че сме с класи над тях, но все пак :) Иначе според мен Русия няма да ни пусне, ако са умни, ще се постараят да ни изхвърлят от финалите :roll: Иначе напълно реално е Полша да мине американците, или пък сърбите да се дънят,от нас се иска да сме с 19 точки преди мачовете с Русия, тогава ще имаме по-ясна представа :)

Е ,то на Русия ,ние сме им редовните абонати ,така че това за умните би важало само ,че в обратната посока - да ни допуснат до финалите.
mistreated - просто гледам и оценявам реално нещата. Ако не вярвах ,че можем да бием Русия щях ли да бия 900 км. за 2-та мача? :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 19 юни 2011 23:33

Много важна победа. Дано руснаците да не се напрягат много срещу нас и да вземем нещо.
Цецо Соколов !!!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 19 юни 2011 23:39

luddeN написа:Браво лъвове !
[offtopic]Къде е оная мишка, която плюеше на ляво и на дясно?[/offtopic]

[offtopic]Него го търси само, когато губим.[/offtopic]

Върни се в “Волейбол”