kanar4o написа:THE G.A.M.E написа:Чудесна победа !
Не беше лесно, но пък най после малко показан характер, точно на време !
Общо взето се затвърждава мнението, че тръгне ли ни сервиса, нашите много трудно могат да бъдат спрени !
Не се съмнявам в 6-те точки срещу Япония следващата седмица ...
Изглежда, че точно за гостуването на Русия нашите хора ще са във върхова форма !
Иначе сега по-прегледах и другите групи ...
Сърбите са като нас, имат 13 т.
САЩ и Куба са с по 15 ...
Тия двата тима имат по трудна програма от нас !
Така, че мисията - България на финалите в Световната лига е напълно възможна и реална !
Така:
1-во: Играем с Русия във Варна на 30-ти юни и 1-ви юли.
2-ро: САЩ и Куба е невъзможно да ги изместим. По простата причина ,че Русия ,ако искат да играят ще ни смажат. Дори във Варна ,ако Русия играят ще ни спукат от бой. Просто играчите им са от друга класа сравнения с нашите. Единствените два отбора ,които имат по-добри играчи от нас - Бразилия и Русия. За мене ,пак повтарям - ако Русия са мотивирани за нашите срещи може да вземем максимум 2 точки (макар че съм вечния оптимист ,този път съм реалист).
Така че ,единственият ни шанс остава сърбите да съберат по-малко точки от нас. Имат гостуване на Португалия ,които имат 7 точки в тяхната група. Ако сърбите вземат 3 от тях ,а ние 6 от японците ще дръпнем. После обаче ,ние имаме домакинство на Русия ,а те на Аржентина. Макар Аржентина да са 1-ви в тяхната група - къде са Аржентина ,къде са Русия? Ако разчитаме на тези мачове просто сърбите ще ни прецакат. Трябва да направим невъзможното срещу Русия... Просто така си направихме нещата...
САЩ не е нужно ние да ги местим, а Полша. Трябва да стискаме палци Бразилия да победят 2 пъти американците и да пуснат една победа на Полша в последния кръг. Принципно бразилците не пускат на никого, ако нямат полза от това, но американците са им неудобен съперник и мисля, че няма да имат нищо против да ги изхвърлят от финалите.
Днес играхме добре и на сервис и на блок, направихме повечето от лесните топки. Много се радвам за Цецо, отново беше неудържим. Време е Радо да му гласува пълно доверие и в Тренто, защото е 3 пъти по-добър от Щокър.
Едно голямо браво и на Андрей. А за Алексиев, коментарът по немската телевизия беше достатъчно красноречив - единственият играч от българския отбор, който не беше на нивото на останалите!