Viktor4o_Rs написа:Каза човекът, който не прави разлика между царска и комунистическа Русия, явно не е чувал за Гражданската война там и който твърди, че паметници на хора като Левски и Ботев не бивало да има на много места в страната, за разлика от тези на социалистическия строй, щото видиш ли първите били свързани с конкретно място

Ами мерси от твоите големи познания, нямам нужда от тях
Що се отнася до Вардарска Македония, знам кога е присъединена към Югославия, питах защо любимите ти съветски другари не ни я дават на нас, нали много ни обичат уж, както и защо от 1944-та започва още по-силен терор над българите там ? Но това предполагам не са ви го преподавали едно време

Пич, хайде да не си мерим мъжките достойнства по тази тема, защото ти явно показа, че си нямаш понятие от нея.Не се опитвай да извърташ казаното от теб, защото ти ясно и недвусмислено написа, че Македония е дадена на Югославия след ВСВ, както и самата Югославия е създадена тогава-това по твоите думи.
Сега ми дай, и не само на мен, ясна причина, поради която във всеки един български град трябва да има паметници на нашите възрожденци и герои от Априлското въстание!Примерно, какво свързва Волов с Гоце Делчев.. или Раковски с Видин.А Левски с Кърджали или Малко Търново?Нормално ли е паметникът на Асеневци да не е в Търново, а в Бургас, примерно?А на Самуил да не е в Петрич, а в Шабла?Мисли малко, когато говориш за история и паметници.това, че на всеки местен герой е правен паметник и е слагана звезда не означава, че Канев е възвеличан освен в Хасково и във Враца, или пък Гаврил Генов има паметник в Симитли.
ПП-Мога да ти кажа защо на конете им слагат капаци, когато са впрегнати в каруцата.. ако прецениш, че трябва да разбереш защо се държиш като такъв.