Вярващи ли сте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вярвате ли в Бог?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Вярващи ли сте?

Мнениеот tarikat » 17 юни 2011 21:48

Напоследък се пуснаха доста анкети, айде още една, да се разпиша и аз. :lol:
Въпросът е: Вярвате ли в Бог?

Ще помоля някой модератор да добави анкета... :)

AnalBreaker
Контакти:

Re: Вярващи ли сте?

Мнениеот AnalBreaker » 17 юни 2011 21:49

Пак ли тази тема
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 17 юни 2011 22:44

за Дядо Мраз(Коледа) поне има някакви доказателства, че е съществувал! докато тоя Бог си е чисто и просто средство за манипулиране на масите!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Miami fc
Контакти:

Мнениеот Miami fc » 17 юни 2011 22:54

А защо процентите са 99 ! :o

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 17 юни 2011 23:08

А защо процентите са 99 ! :o

Божия намеса в математиката, така си го обяснявам аз ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 17 юни 2011 23:09

Вярвам в Господ! Имам си кръст, който нося на врата си, ходя на църква всяка неделя да запаля свещичка за здраве и късмет, преди всяко състезание се моля на Бог за късмет и успех. Според мен е хубаво човек да има нещо, в което да вярва. Вярата крепи човека!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 17 юни 2011 23:10

Религията е причина за омраза между хората въпреки,че уж учи точно на обратното. На религиозна основа са много войни,терористични актове и стигнем до най-обикновени конфликти между хората.Колкото по-малко хора вярват в тези неща, толкова по-добро място за живеене ще стане нашата планета. Религията като замисъл може и да е хубаво нещо, но вече е толкова изродена, че няма докъде.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 17 юни 2011 23:13

plamenst7 написа:Религията е причина за омраза между хората въпреки,че уж учи точно на обратното. На религиозна основа са много войни,терористични актове и стигнем до най-обикновени конфликти между хората.Колкото по-малко хора вярват в тези неща, толкова по-добро място за живеене ще стане нашата планета. Религията като замисъл може и да е хубаво нещо, но вече е толкова изродена, че няма докъде.

по принцип ако сравняваме религиите християнството(православното , не католицизма) е добра , а исляма лоша няма какво да се лъжем :!:
Не съм много вярващ , ама предпочитам да се въведе предмета религия в училище , крайно време е нещо да се направи против чалгаризацията и простотията на лапетата :twisted:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 17 юни 2011 23:19

о принцип ако сравняваме религиите християнството(православното , не католицизма) е добра , а исляма лоша няма какво да се лъжем :!:
Не съм много вярващ , ама предпочитам да се въведе предмета религия в училище , крайно време е нещо да се направи против чалгаризацията и простотията на лапетата :twisted:

Прав си, че трябва да се изкорени чалгата и простотията в децата, но това не трябва чрез религията. Родителите са длъжни да го направят. Ако в дома на едно дете денонощно е надута чалгата ? С какво ще помогне Библията, с нищо ! Аз също не съм вярващ, даже съм отявлен атеист и смятам, че съм много по-рационален от един вярващ. Разбира се, това е само мое мнение и никого не задължавам с него !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 юни 2011 23:47

Lokofanatic написа:Вярвам в Господ! Имам си кръст, който нося на врата си, ходя на църква всяка неделя да запаля свещичка за здраве и късмет, преди всяко състезание се моля на Бог за късмет и успех. Според мен е хубаво човек да има нещо, в което да вярва. Вярата крепи човека!

Колко профила имаш бе човек :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”