Въпросът е: Вярвате ли в Бог?
Ще помоля някой модератор да добави анкета...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
А защо процентите са 99 !
plamenst7 написа:Религията е причина за омраза между хората въпреки,че уж учи точно на обратното. На религиозна основа са много войни,терористични актове и стигнем до най-обикновени конфликти между хората.Колкото по-малко хора вярват в тези неща, толкова по-добро място за живеене ще стане нашата планета. Религията като замисъл може и да е хубаво нещо, но вече е толкова изродена, че няма докъде.
о принцип ако сравняваме религиите християнството(православното , не католицизма) е добра , а исляма лоша няма какво да се лъжем
Не съм много вярващ , ама предпочитам да се въведе предмета религия в училище , крайно време е нещо да се направи против чалгаризацията и простотията на лапетата
Lokofanatic написа:Вярвам в Господ! Имам си кръст, който нося на врата си, ходя на църква всяка неделя да запаля свещичка за здраве и късмет, преди всяко състезание се моля на Бог за късмет и успех. Според мен е хубаво човек да има нещо, в което да вярва. Вярата крепи човека!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта