Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 17 юни 2011 16:57

liverpool96 написа:
Liverpool forever_95 написа:Дано да не го вземем Касано Изображение

Предпочитам да вложим усилия в привличането на Сапата, Адам, Азар, Мата и Енрике. Това са хората, които ни трябват. С такъв отбор трябва да гоним не само топ 4.

+1 колега ;)

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 17 юни 2011 17:00

След като взехте този Марво сигурно ще се насочите към само едно ново крило, Азар, Мата, Даунинг или Санти Касорла :)
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 юни 2011 18:18

TheBest007 написа:След като взехте този Марво сигурно ще се насочите към само едно ново крило, Азар, Мата, Даунинг или Санти Касорла :)

Предпочитам да вземем и Мата, и Азар, тъй като крилата са много важни. Марво е известен с честите си контузии (да се надяваме да няма никакви в Ливърпул) и друго крило ще е задължително. Тъй като предпочитам Мата и Азар да са титулярните крила, оставям Марво на скамейката, все пак за него не сме дали никакви пари и можем да правим каквото си поискаме. :)

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 17 юни 2011 18:22

liverpool96 написа:
TheBest007 написа:След като взехте този Марво сигурно ще се насочите към само едно ново крило, Азар, Мата, Даунинг или Санти Касорла :)

Предпочитам да вземем и Мата, и Азар, тъй като крилата са много важни. Марво е известен с честите си контузии (да се надяваме да няма никакви в Ливърпул) и друго крило ще е задължително. Тъй като предпочитам Мата и Азар да са титулярните крила, оставям Марво на скамейката, все пак за него не сме дали никакви пари и можем да правим каквото си поискаме. :)

Да, прав си ;)
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 юни 2011 20:40

Марво се е провалил не медицинските тестове и няма да играе за нас ;) Една доста добра новина за мен лично....другата добра новина от днес е Евентуалния трансфер на Запата от Удинезе....един доста добър централен защитни, по-добър от Дан според мен...цената му е около 9 милиона паунда, а самия той е споделил, че е близо до трансфер в Ливърпул.

П.П.:Ето и статистиката му за последния сезон:

Zapata: Played 35 games, 2 goals from 4 shots, won 62 of 73 tackles (84.9%), completed 952 of 1128 passes (84.4) made 29 fouls (6YC 0R) (C)

А също така няколко слуха, че Агер може да бъде продаден, но нищо конкретно :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 17 юни 2011 20:51

Gil-galad написа:Марво се е провалил не медицинските тестове и няма да играе за нас ;) Една доста добра новина за мен лично....другата добра новина от днес е Евентуалния трансфер на Запата от Удинезе....един доста добър централен защитни, по-добър от Дан според мен...цената му е около 9 милиона паунда, а самия той е споделил, че е близо до трансфер в Ливърпул.

Zapata: Played 35 games, 2 goals from 4 shots, won 62 of 73 tackles (84.9%), completed 952 of 1128 passes (84.4) made 29 fouls (6YC 0R) (C)

от каде черпиш инфото за марво ? аз лично съм му гледал няколко мача и не играе зле... би могъл да играе за отбора
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 юни 2011 20:59

lfc_fan написа:
Gil-galad написа:Марво се е провалил не медицинските тестове и няма да играе за нас ;) Една доста добра новина за мен лично....другата добра новина от днес е Евентуалния трансфер на Запата от Удинезе....един доста добър централен защитни, по-добър от Дан според мен...цената му е около 9 милиона паунда, а самия той е споделил, че е близо до трансфер в Ливърпул.

от каде черпиш инфото за марво ? аз лично съм му гледал няколко мача и не играе зле... би могъл да играе за отбора

В една от страниците за Ливърпул във Фейсбук се появи статия от Франция, която беше преведена на английски, в която пише, че прегледите са били вчера, а днес той е разбрал резултатите и факта че се е провалил заради някаква дългосрочна контузия (мисля че на сухожилието)....а и всички информации, които се появяват за него сочат, че е "абониран" за контузии, малко като Агер и Аурелио....

Също така Чарли Адам чака от Ливърпул да му се обадят за медицинските изследвания щом се разберат за трансферната сума с Блекпул....вчера се появиха информации, че Фъргюсън също искал Адам, а Блекпул са приели офертата на Тотнъм за него, но самия играч е отказал да се присъедини към Тотнъм...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 17 юни 2011 22:48

Е, ако манчо ни вземат и Адам, вече ще ме изкарат извън кожата ми. А за Марво, добре че се е провалил. 100 страници в темата селекция и все още само 1 трансфер... като чукнем 200 стр. току виж Чарли Адам подписал. :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 юни 2011 22:58

LFC1892 написа:Е, ако манчо ни вземат и Адам, вече ще ме изкарат извън кожата ми. А за Марво, добре че се е провалил. 100 страници в темата селекция и все още само 1 трансфер... като чукнем 200 стр. току виж Чарли Адам подписал. :lol:

А да да да... :lol: :lol: :lol: Очаква се до няколко дни да подпише с нас :)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 юни 2011 23:13

Gil-galad написа:
LFC1892 написа:Е, ако манчо ни вземат и Адам, вече ще ме изкарат извън кожата ми. А за Марво, добре че се е провалил. 100 страници в темата селекция и все още само 1 трансфер... като чукнем 200 стр. току виж Чарли Адам подписал. :lol:

А да да да... :lol: :lol: :lol: Очаква се до няколко дни да подпише с нас :)

То и Фил Джоунс са го видели на Мелууд ама ... Докато не го видя черно на бяло не го приемам като сериозно.

Върни се в “Ливърпул”