liverpool96 написа:Liverpool forever_95 написа:Дано да не го вземем Касано
Предпочитам да вложим усилия в привличането на Сапата, Адам, Азар, Мата и Енрике. Това са хората, които ни трябват. С такъв отбор трябва да гоним не само топ 4.
+1 колега
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
liverpool96 написа:Liverpool forever_95 написа:Дано да не го вземем Касано
Предпочитам да вложим усилия в привличането на Сапата, Адам, Азар, Мата и Енрике. Това са хората, които ни трябват. С такъв отбор трябва да гоним не само топ 4.
TheBest007 написа:След като взехте този Марво сигурно ще се насочите към само едно ново крило, Азар, Мата, Даунинг или Санти Касорла
liverpool96 написа:TheBest007 написа:След като взехте този Марво сигурно ще се насочите към само едно ново крило, Азар, Мата, Даунинг или Санти Касорла
Предпочитам да вземем и Мата, и Азар, тъй като крилата са много важни. Марво е известен с честите си контузии (да се надяваме да няма никакви в Ливърпул) и друго крило ще е задължително. Тъй като предпочитам Мата и Азар да са титулярните крила, оставям Марво на скамейката, все пак за него не сме дали никакви пари и можем да правим каквото си поискаме.
Gil-galad написа:Марво се е провалил не медицинските тестове и няма да играе за насЕдна доста добра новина за мен лично....другата добра новина от днес е Евентуалния трансфер на Запата от Удинезе....един доста добър централен защитни, по-добър от Дан според мен...цената му е около 9 милиона паунда, а самия той е споделил, че е близо до трансфер в Ливърпул.
П.П.:Ето и статистиката му за последния сезон:
Zapata: Played 35 games, 2 goals from 4 shots, won 62 of 73 tackles (84.9%), completed 952 of 1128 passes (84.4) made 29 fouls (6YC 0R) (C)
А също така няколко слуха, че Агер може да бъде продаден, но нищо конкретно
lfc_fan написа:Gil-galad написа:Марво се е провалил не медицинските тестове и няма да играе за насЕдна доста добра новина за мен лично....другата добра новина от днес е Евентуалния трансфер на Запата от Удинезе....един доста добър централен защитни, по-добър от Дан според мен...цената му е около 9 милиона паунда, а самия той е споделил, че е близо до трансфер в Ливърпул.
П.П.:Ето и статистиката му за последния сезон:
Zapata: Played 35 games, 2 goals from 4 shots, won 62 of 73 tackles (84.9%), completed 952 of 1128 passes (84.4) made 29 fouls (6YC 0R) (C)
А също така няколко слуха, че Агер може да бъде продаден, но нищо конкретно
от каде черпиш инфото за марво ? аз лично съм му гледал няколко мача и не играе зле... би могъл да играе за отбора
LFC1892 написа:Е, ако манчо ни вземат и Адам, вече ще ме изкарат извън кожата ми. А за Марво, добре че се е провалил. 100 страници в темата селекция и все още само 1 трансфер... като чукнем 200 стр. току виж Чарли Адам подписал.
Gil-galad написа:LFC1892 написа:Е, ако манчо ни вземат и Адам, вече ще ме изкарат извън кожата ми. А за Марво, добре че се е провалил. 100 страници в темата селекция и все още само 1 трансфер... като чукнем 200 стр. току виж Чарли Адам подписал.
А да да да...![]()
![]()
Очаква се до няколко дни да подпише с нас
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта