Пускаме старците и срещу Ирландия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Re: Пускаме старците и срещу Ирландия

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 21 май 2009 12:23

emo написа:ВЪВ футбола няма стари и млади.има можещи и неможещи.я помисли ако вземеме че победиме ,което според мен ще стане,какво ще говориш тогава за избора на играчи?айде малко по-спокойно и без въпроси защо този, а не онзи.Съгласен ?

Да има можещи и неможещи,ама със томашич и коловати кое му е качественото? :lol:
Изображение

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 21 май 2009 12:36

ТАМПЛИЕР написа:
emo написа:ВЪВ футбола няма стари и млади.има можещи и неможещи.я помисли ако вземеме че победиме ,което според мен ще стане,какво ще говориш тогава за избора на играчи?айде малко по-спокойно и без въпроси защо този, а не онзи.Съгласен ?

Да има можещи и неможещи,ама със томашич и коловати кое му е качественото? :lol:

опитът.това е качеството коет имат тези играчи

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 май 2009 12:39

Аз съм по опитен от тях,защото съм на 50 години и съм играл футбол е столичния Локомотив!Защо не ме вземе мене Синоптика в националния,след като това е най-важния критерий :!: :o
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 21 май 2009 12:49

Old_death написа:

Аз съм по опитен от тях,защото съм на 50 години и съм играл футбол е столичния Локомотив!Защо не ме вземе мене Синоптика в националния,след като това е най-важния критерий :!: :o

а кой да повика?с какво В.Илиев, И.ИВАНОВ И К.Котев са по-добри от Топузаков, И.стоянов иТомашич? и ти ако си на 50г.няма да мислиш по този начин.а ще уважаваш всеки избор на треньора

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 21 май 2009 12:50

Победителите не ги съдят, така че ще видим, а иначе всеки помни двубоите ни с Чехия, Сърбия, Албания и много други :cry:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

krix
Контакти:

Мнениеот krix » 21 май 2009 12:52

emo написа:
mormona написа:Bulgariq - EIRE ot IRlandiq - 3-1
Bojinov ' 34
Bojinov ' 64
R. Kiin ' 77
Berbatov ' 85

:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

ако бербо вкара на ейре ще черпя толко бири колкото в която минута е вкарал.ако вкарал в 56мин получаваш 56 бири от мен

Като чета това имам чувството, че мислиш че Бербо не може да вкара на Ейре.
п.п. моето предположение - България-Ейре 2:1
Бербатов"17
Р.Кийн"44
Стилян Петров"69

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 май 2009 12:57

а кой да повика?с какво В.Илиев, И.ИВАНОВ И К.Котев са по-добри от Топузаков, И.стоянов иТомашич? и ти ако си на 50г.няма да мислиш по този начин.а ще уважаваш всеки избор на треньора

А не!Няма да уважавам избор на треньора,който за пореден път ще ме кара да се срамувам.Няма да уважавам повиквателните за хора,"които са преминали занита на кариерата си и няма какво да дадат повече на Левски"!Цитирам по памет мотива за продажбата на тия играчи.Тук говорим за национален отбор и перспективите пред него.Аз перспективи пред тия пенсионери не виждам!Да бе заложил на Домо или някой друг младок,да!Но с тая селекция не мога да се съглася.Аз преди всичко съм българин,а след това фен на ЦСКА!Ако вие слагате фенските си пристрастия над националния флаг,лекът е ясен.Побийте си синьото знаме на пазара на Герена,направете си митница и си поддържайте националния отбор!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 21 май 2009 13:06

Old_death написа:

А не!Няма да уважавам избор на треньора,който за пореден път ще ме кара да се срамувам.Няма да уважавам повиквателните за хора,"които са преминали занита на кариерата си и няма какво да дадат повече на Левски"!Цитирам по памет мотива за продажбата на тия играчи.Тук говорим за национален отбор и перспективите пред него.Аз перспективи пред тия пенсионери не виждам!Да бе заложил на Домо или някой друг младок,да!Но с тая селекция не мога да се съглася.Аз преди всичко съм българин,а след това фен на ЦСКА!Ако вие слагате фенските си пристрастия над националния флаг,лекът е ясен.Побийте си синьото знаме на пазара на Герена,направете си митница и си поддържайте националния отбор!

дай предложения кой да играе в националния?чакам имена от теб

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 13:08

Old_death написа:

"за пореден път ще ме кара да се срамувам"Ти да не си екстрасенс!!! :) Ами ако бият какво ще говориш?Не ти отива на годините да говориш така! :oops:Искам ако бият лично на мен да ми се извиниш, ако се изложат и ме накарат да се срамувам аз ти се извинявам и от тук нататък каквото напишеш се съгласявам!ОК?Колкото за фенските пристрастия в национала за пръв път от много години на сам треньор е бивш играч на Левски( а и на ЦСКА) и феновете на ЦСКА го скъсахте от критика.Така ли беше с Пламен ,Стойчо ,Ицо?И те по-добри ли бяха.Не ,но бяха НАЦИОНАЛНИ селекционери и за това аз лично ги подкрепях!Пък както каза колегата преди малко Мъри накрая ще си понесе последствията-негативни или позитивни.До тогава само "Българи Юнаци"!!!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 май 2009 13:11

дай предложения кой да играе в националния?чакам имена от теб

Иванов,Минев,Милиев,Илиев,в Сливен имат един добър млад централен защитник.Това е бъдещето,а не Топчо,Коловати и другите,които нямат живи съученици! :lol: :lol: :lol:Абе тоя защо не повика и рендето Вьорнер!Напълно отговаря на критериите му.Отлежал е а и е играл в Левски! ;)

Върни се в “Национален отбор”