Мнениеот Old_death » 21 май 2009 12:57
а кой да повика?с какво В.Илиев, И.ИВАНОВ И К.Котев са по-добри от Топузаков, И.стоянов иТомашич? и ти ако си на 50г.няма да мислиш по този начин.а ще уважаваш всеки избор на треньора
А не!Няма да уважавам избор на треньора,който за пореден път ще ме кара да се срамувам.Няма да уважавам повиквателните за хора,"които са преминали занита на кариерата си и няма какво да дадат повече на Левски"!Цитирам по памет мотива за продажбата на тия играчи.Тук говорим за национален отбор и перспективите пред него.Аз перспективи пред тия пенсионери не виждам!Да бе заложил на Домо или някой друг младок,да!Но с тая селекция не мога да се съглася.Аз преди всичко съм българин,а след това фен на ЦСКА!Ако вие слагате фенските си пристрастия над националния флаг,лекът е ясен.Побийте си синьото знаме на пазара на Герена,направете си митница и си поддържайте националния отбор!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.