Не го пожелавам на никой но дано Иво Иванов се контузи и да му търсят заместник

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Middlesbrough написа:Нз аз мисля че Грийн трябва да е в средата мн по важен е там не че няма да се справи в средата де , но една двойка Гаджев Грийн е по - стабилна от Гаджев Димов \ Огнянов ! Дано Димов направи силен сезон !
Не го пожелавам на никой но дано Иво Иванов се контузи и да му търсят заместникпросто с него сме ацки нестабилни в защита
нз защо Гонзо не търси защитник !
Peek написа:Middlesbrough написа:Нз аз мисля че Грийн трябва да е в средата мн по важен е там не че няма да се справи в средата де , но една двойка Гаджев Грийн е по - стабилна от Гаджев Димов \ Огнянов ! Дано Димов направи силен сезон !
Не го пожелавам на никой но дано Иво Иванов се контузи и да му търсят заместникпросто с него сме ацки нестабилни в защита
За коментара ти освен , че е МАЛОУМЕН и ужасяващ с това което пожелаваш на момчето се доказва и колко си неграмотен. А може просто аз тази дума "ацки" да не я знам .... единственото положително нещо в коментара ти е жланието Д.Димов да направи силен сезон ... пффф отчайвам се от неграмотни хора в този форум вече .....
Peek написа:Middlesbrough написа:Нз аз мисля че Грийн трябва да е в средата мн по важен е там не че няма да се справи в средата де , но една двойка Гаджев Грийн е по - стабилна от Гаджев Димов \ Огнянов ! Дано Димов направи силен сезон !
За коментара ти освен , че е МАЛОУМЕН и ужасяващ с това което пожелаваш на момчето се доказва и колко си неграмотен. А може просто аз тази дума "ацки" да не я знам .... единственото положително нещо в коментара ти е жланието Д.Димов да направи силен сезон ... пффф отчайвам се от неграмотни хора в този форум вече .....
Middlesbrough написа:Ми не мога да го гледам тоя !
Avenger написа:Middlesbrough написа:Ми не мога да го гледам тоя !
Факт е , че не направи нищо запомнящо се в положителен аспект, в отрицателен всеки помни. Бавен е, муден, на моменти имам чувството, че има и паника в отиграванията му и гледа само топката да не е в него. Но след като е в Левски и го задържат нека играе, няма смисъл да се връща Грийн отзад, а той да си взима парите ей така. Ако смятат, че не ни е нужен да бяха го махнали, така че щом има доверие нека играе, ако не стане пак зимата аут, но не с лошо все пак сега е футболист на Левски и човек не е хубаво да се кълне
south_division написа:Аз не знам Гонзо и Батков говорят ли си? Как може единия да казва ще вземем защитник другия няма да вземем? И това за Боримиров ако е вярно къде каза Батков че се опитвал да намали парите и такива неща направо не знам. Толкова ли го е яд тоя човек, аз толкова го уважавах като футболист. Жалко наистина, жалко.
Потребители, разглеждащи този форум: csimoen2, maxi1914, Serafim и 28 госта