Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Middlesbrough » 17 юни 2011 14:37

Нз аз мисля че Грийн трябва да е в средата мн по важен е там не че няма да се справи в средата де , но една двойка Гаджев Грийн е по - стабилна от Гаджев Димов \ Огнянов ! Дано Димов направи силен сезон !
Не го пожелавам на никой но дано Иво Иванов се контузи и да му търсят заместник :( просто с него сме ацки нестабилни в защита :( нз защо Гонзо не търси защитник ! :(

Офтопик:

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 юни 2011 14:45

Като цяло винаги съм бил съгласен с това, че на Грийн мястото му е в центъра на терена или по-точно е по-полезен там. Факт е обаче, че в центъра имаме достатъчно играчи, а това, което разбрах аз от Гонзо е, че не се търси защитник на всяка цена, което не означава, че не се търси. Просто спешно ни трябва дясно крило, както и централен нападател, а вече ако намерят стабилен защитник, който е готов да дойде и играе, тогава ще го вземем. Поне това разбрах аз... Спирам да плюя Огнянов, щом ще му дават шанс - хубаво. Не казвам, че няма проблясъци, но много грешки в защита прави, а в нападение бави атаките и се мотае. Това е то, което не му харесвам, но дано се поработи и той самият работи върху тези неща, иначе 100% му е последна година при нас. Ех, мечтая си аз да имаме футболист като един, който игра преди време при нас - Петер Кабат. Много го харесвах тоз човек ; ))

Потребителски аватар
Peek
Контакти:

Мнениеот Peek » 17 юни 2011 15:02

Middlesbrough написа:Нз аз мисля че Грийн трябва да е в средата мн по важен е там не че няма да се справи в средата де , но една двойка Гаджев Грийн е по - стабилна от Гаджев Димов \ Огнянов ! Дано Димов направи силен сезон !
Не го пожелавам на никой но дано Иво Иванов се контузи и да му търсят заместник :( просто с него сме ацки нестабилни в защита :( нз защо Гонзо не търси защитник ! :(

За коментара ти освен , че е МАЛОУМЕН и ужасяващ с това което пожелаваш на момчето се доказва и колко си неграмотен. А може просто аз тази дума "ацки" да не я знам .... единственото положително нещо в коментара ти е жланието Д.Димов да направи силен сезон ... пффф отчайвам се от неграмотни хора в този форум вече .....
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 17 юни 2011 15:06

Peek написа:
Middlesbrough написа:Нз аз мисля че Грийн трябва да е в средата мн по важен е там не че няма да се справи в средата де , но една двойка Гаджев Грийн е по - стабилна от Гаджев Димов \ Огнянов ! Дано Димов направи силен сезон !

За коментара ти освен , че е МАЛОУМЕН и ужасяващ с това което пожелаваш на момчето се доказва и колко си неграмотен. А може просто аз тази дума "ацки" да не я знам .... единственото положително нещо в коментара ти е жланието Д.Димов да направи силен сезон ... пффф отчайвам се от неграмотни хора в този форум вече .....

Не почвай с правописа, че и теб ще направят професор, редактор и не знам си още какъв..... аз намекнах веднъж и стана мазало, а иначе да доста глупаво е да пожелаваш това на човек......не кълнете така, защото не се знае кога ще се върне...не с лошо.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 юни 2011 15:08

Ми не мога да го гледам тоя !

Офтопик:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 17 юни 2011 15:13

Peek написа:

Мхмм, доста кофти мнение е горното! По-добрия вариант е да пожелаем на Иво да влезе в час и да надмине Милиев с изявите си, отколкото обратното. А и се знае,че ще дойде французин на проби,ако го харесат ще има конкуренция в защитата, но да пожелаваш контузия някому, а дори и на чорбар е под всякаква критика
Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 юни 2011 15:14

е хуу майна убийте ме :Д
Ще ви видим и вас като дойдат мачовете и ако Иво е титуляр как ще ви изкарва извън нерви ;]
и аз искам да влезе в час , но за мен той просто няма талант и качества !

Офтопик:

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 17 юни 2011 15:15

Middlesbrough написа:Ми не мога да го гледам тоя !

Факт е , че не направи нищо запомнящо се в положителен аспект, в отрицателен всеки помни. Бавен е, муден, на моменти имам чувството, че има и паника в отиграванията му и гледа само топката да не е в него. Но след като е в Левски и го задържат нека играе, няма смисъл да се връща Грийн отзад, а той да си взима парите ей така. Ако смятат, че не ни е нужен да бяха го махнали, така че щом има доверие нека играе, ако не стане пак зимата аут, но не с лошо все пак сега е футболист на Левски и човек не е хубаво да се кълне ;)
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 юни 2011 15:18

Avenger написа:
Middlesbrough написа:Ми не мога да го гледам тоя !

Факт е , че не направи нищо запомнящо се в положителен аспект, в отрицателен всеки помни. Бавен е, муден, на моменти имам чувството, че има и паника в отиграванията му и гледа само топката да не е в него. Но след като е в Левски и го задържат нека играе, няма смисъл да се връща Грийн отзад, а той да си взима парите ей така. Ако смятат, че не ни е нужен да бяха го махнали, така че щом има доверие нека играе, ако не стане пак зимата аут, но не с лошо все пак сега е футболист на Левски и човек не е хубаво да се кълне ;)

Прав си връщам си думите назад , просто така ми е дошло на момента и го написах , наистина доста некоректно от моя страна , но аз никога няма да си променя мнението за него : ) !

Офтопик:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юни 2011 15:22

south_division написа:Аз не знам Гонзо и Батков говорят ли си? Как може единия да казва ще вземем защитник другия няма да вземем? И това за Боримиров ако е вярно къде каза Батков че се опитвал да намали парите и такива неща направо не знам. Толкова ли го е яд тоя човек, аз толкова го уважавах като футболист. Жалко наистина, жалко.

Боримиров отвръща на удара: Батков е глупак, ще го убия с мълчание

"Адвокатът да не се занимава с мен, а да каже защо още не е платил на футболистите си премиите за Лига Европа", каза синята легенда

Върни се в “Левски”