sangio написа:scooool написа:Тези дни ми писна от спекулаций,единия от двамата нападатели който се спрегат днеска е с цена 12 милиона според трансфер маркета
![]()
аз не виждам какъв е проблема да се " бръкнем " 12 милиона ...
![]()

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sangio написа:scooool написа:Тези дни ми писна от спекулаций,единия от двамата нападатели който се спрегат днеска е с цена 12 милиона според трансфер маркета
![]()
аз не виждам какъв е проблема да се " бръкнем " 12 милиона ...
![]()
ehh написа:Не мисля, че Шеридън е "дърво".
Той всъщност игра ли въобще за ЦСКА, че да се преценява окончателно за качествата му, защото като дойде Радуканов, го закотви директно на скамейката.
bigbonusprize написа:ehh написа:Не мисля, че Шеридън е "дърво".
Той всъщност игра ли въобще за ЦСКА, че да се преценява окончателно за качествата му, защото като дойде Радуканов, го закотви директно на скамейката.
Абе с риск да ми се смеят и аз смятам, че Шеридън е доста преспективен с качества. Нямаше да се разсърдя да го вземем. Принципно на играчи от острова им трябва някакво време за адаптация. Не, че много са минали през БГ, но са минали...
Santiago Munezz написа:bigbonusprize написа:ehh написа:Не мисля, че Шеридън е "дърво".
Абе с риск да ми се смеят и аз смятам, че Шеридън е доста преспективен с качества. Нямаше да се разсърдя да го вземем. Принципно на играчи от острова им трябва някакво време за адаптация. Не, че много са минали през БГ, но са минали...
Айде рискувахте сега е мой ред да ви се посмея![]()
![]()
![]()
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Batkoto написа:п.п. айде продали сте Гарата честито,честито и на Коко Динев,ще гушне и той процентче,сумата е 2 млн.,въпреки че адвоката се изхвърля нещо за повече,явно просто са платили освобождаващата му клаузата
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:ако бяха поне два милиона и половина,щеше да се похвали Тара със сигурност,обича да се изтъква той,това повече от два милиона звучи по-скоро,че Левски ще вземат още пари при определени условия,демек определен брой вкарани голове,изиграни срещи и прочие .. по този повод швабите са доста пресметливи,Херта примерно точно поради тази причина не пускаха Домовчийски да играе, за да не натрупа срещи и да плащат допълнително ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта