Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот bigbonusprize » 15 юни 2011 18:04

sangio написа:
scooool написа:Тези дни ми писна от спекулаций,единия от двамата нападатели който се спрегат днеска е с цена 12 милиона според трансфер маркета

:mrgreen: :mrgreen: аз не виждам какъв е проблема да се " бръкнем " 12 милиона ... :shock: :o

:lol: :lol: :lol: Е как бе... Бай ти Ганьа няма да даде едни 12млн...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 юни 2011 18:06

ehh написа:Не мисля, че Шеридън е "дърво".
Той всъщност игра ли въобще за ЦСКА, че да се преценява окончателно за качествата му, защото като дойде Радуканов, го закотви директно на скамейката.

Абе с риск да ми се смеят и аз смятам, че Шеридън е доста преспективен с качества. Нямаше да се разсърдя да го вземем. Принципно на играчи от острова им трябва някакво време за адаптация. Не, че много са минали през БГ, но са минали...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 15 юни 2011 18:16

bigbonusprize написа:
Той всъщност игра ли въобще за ЦСКА, че да се преценява окончателно за качествата му, защото като дойде Радуканов, го закотви директно на скамейката.

Абе с риск да ми се смеят и аз смятам, че Шеридън е доста преспективен с качества. Нямаше да се разсърдя да го вземем. Принципно на играчи от острова им трябва някакво време за адаптация. Не, че много са минали през БГ, но са минали...

Айде рискувахте сега е мой ред да ви се посмея :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 15 юни 2011 18:23

Santiago Munezz написа:
bigbonusprize написа:

Айде рискувахте сега е мой ред да ви се посмея :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И мой ред е:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 15 юни 2011 18:37

майтап,майтап,ама Шери Лейди като изявен таран с добра игра с глава,можеше да пасне на стила на Левски.. щеха да му ги сипят отляво и отдясно и само да си подлага оня дървената глава :lol:
п.п. айде продали сте Гарата честито,честито и на Коко Динев,ще гушне и той процентче,сумата е 2 млн.,въпреки че адвоката се изхвърля нещо за повече,явно просто са платили освобождаващата му клаузата ;)
Последна промяна от Batkoto на 15 юни 2011 18:43, променено общо 2 пъти.
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 юни 2011 18:38

... и щеше да продължи да носи усмивки на Blue_Girl :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 юни 2011 18:46

Batkoto написа:п.п. айде продали сте Гарата честито,честито и на Коко Динев,ще гушне и той процентче,сумата е 2 млн.,въпреки че адвоката се изхвърля нещо за повече,явно просто са платили освобождаващата му клаузата ;)

Продаден е за повече от 2 млн. евро. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 15 юни 2011 18:50

ако бяха поне два милиона и половина,щеше да се похвали Тара със сигурност,обича да се изтъква той,това повече от два милиона звучи по-скоро,че Левски ще вземат още пари при определени условия,демек определен брой вкарани голове,изиграни срещи и прочие .. по този повод швабите са доста пресметливи,Херта примерно точно поради тази причина не пускаха Домовчийски да играе, за да не натрупа срещи и да плащат допълнително .. ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 юни 2011 19:44

Batkoto написа:ако бяха поне два милиона и половина,щеше да се похвали Тара със сигурност,обича да се изтъква той,това повече от два милиона звучи по-скоро,че Левски ще вземат още пари при определени условия,демек определен брой вкарани голове,изиграни срещи и прочие .. по този повод швабите са доста пресметливи,Херта примерно точно поради тази причина не пускаха Домовчийски да играе, за да не натрупа срещи и да плащат допълнително .. ;)

Айде къш!!!По Гонг Батков каза,че е за ПОВЕЧЕ от 2млн. ПЛЮС разните му там бонуси!Капиш?Тебе ако слушат,направо си е за милион и половина,нали?
И това за играч,когото взехме за "жълти стотинки"!

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юни 2011 19:56

Хубаво е, че нещата с Гара се изясниха окончателно още преди да започнем подготовката... Сега при положение, че продадем Тасевски трябва да привлечем поне 4 прилични чужденци :roll: Дано Гонзо да направи качествени и достатъчно трансфери....

---

пп Само на мен ли ми е чудно за кво продадохме Минев за 50-100 хил евро и взехме старокин за 100-120 ? Да бяха вдигнали заплатата на Веско да не плаче и толкоз... Никога не съм му бил фен ама... от това което съм гледал старокин ми изглежда мнооооого по нестабилен от него ):
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”