Middlesbrough написа:БГ селекцията приключи аз съм доволен от играчите които се взеха : ) сега чакаме чужденците , които ще са 2 или 3 така че тва прави 8 човека , доста нови имена , ще им се наложи да се сработват

...
От тези които вземаме от България титуляри ще са максимум 3-ма. Един измежду Христов и Райков отляво по атаката, Старокин по Крилото и Цветков като таран или зад нападателя. Цветков си е рутиниран играч, Старокин има добра школовка, вече 2-3 сезона титуляр, единствено младежите по лявото крило са по-зелени и може да се нуждаят от малко време.
Според мен правим много добра селекция от бг играчи, като се залага на младост и перспектива с щипка рутина за вкус. Ако привлечем и 2-3ма добри чужденци /Ваз Те иззглежда подходящ/ за централен нападател, дясно крило и централен защитник, работата направо заспива.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ