Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот blue avalanche » 14 юни 2011 20:50

tevez написа:Никъде все още не пише за трансферната сума,според *** става въпрос за 100 000 евро + Балджийски и Киров.

1.Отляво зее пробойна с големината на кратер!Дано Старокин да я запълни.
2.Балджийски "джиткаше" в Несебър,а и отдавна изпадна от "полезрението".Киров,при толкова флангови играчи,става излишен.Така,че,откъдето и да се погледне,сделката е изгодна!
Последна промяна от blue avalanche на 14 юни 2011 20:53, променено общо 1 път.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 14 юни 2011 20:51

Мога да кажа че досега взехме може би най доброто което може да се вземе от българското първенство,искаше ми се да видя и Галин Иванов от Славия в селекцията но и това задоволява.Сега остава наистина дали ще се вземе достоен заместник на Дембеле и качествен централен защитник защото с тоя французин от тяхната В група е меко казано несериозно!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 14 юни 2011 20:52

мисля си че бройката играчи която ще ни е нужна ще около 22-23 играчи в момента те са повече.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 юни 2011 20:54

santi_santi написа:Мога да кажа че досега взехме може би най доброто което може да се вземе от българското първенство,искаше ми се да видя и Галин Иванов от Славия в селекцията но и това задоволява.Сега остава наистина дали ще се вземе достоен заместник на Дембеле и качествен централен защитник защото с тоя французин от тяхната В група е меко казано несериозно!!!

Колкото до централния защитник, лично за мен Енис Хайри би свършил идеална работа, но вероятно е твърде късно за него. От нашето първенство се говореше още и за Бенжалюн, но той като че ли е по-непостоянен.
Само Левски!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 14 юни 2011 20:58

Middlesbrough написа:БГ селекцията приключи аз съм доволен от играчите които се взеха : ) сега чакаме чужденците , които ще са 2 или 3 така че тва прави 8 човека , доста нови имена , ще им се наложи да се сработват :( ...

От тези които вземаме от България титуляри ще са максимум 3-ма. Един измежду Христов и Райков отляво по атаката, Старокин по Крилото и Цветков като таран или зад нападателя. Цветков си е рутиниран играч, Старокин има добра школовка, вече 2-3 сезона титуляр, единствено младежите по лявото крило са по-зелени и може да се нуждаят от малко време.
Според мен правим много добра селекция от бг играчи, като се залага на младост и перспектива с щипка рутина за вкус. Ако привлечем и 2-3ма добри чужденци /Ваз Те иззглежда подходящ/ за централен нападател, дясно крило и централен защитник, работата направо заспива.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 юни 2011 21:06

А има ли вариант Башлиев да играе централен защитник, или той си е десен бек ? :roll:
Само Левски!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юни 2011 21:12

siniq_fen написа:А има ли вариант Башлиев да играе централен защитник, или той си е десен бек ? :roll:

Трябва ни защитник,дето,като излезем по европейските терени,да не му "падат гащите".Забрави за Башлиев като централен защитник.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 юни 2011 21:19

blue avalanche написа:
siniq_fen написа:А има ли вариант Башлиев да играе централен защитник, или той си е десен бек ? :roll:

Трябва ни защитник,дето,като излезем по европейските терени,да не му "падат гащите".Забрави за Башлиев като централен защитник.

Е на един Дани Младенов например как не му "паднаха гащите"? Кой каквото ще да говори за него, не беше ли неговият гол срещу АИК си заминавахме. А може би и още с Калмар... Предпочитам такива, на които да им "падат гащите" вместо "опитни и стари кучета" като ... Слори.
Само Левски!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 14 юни 2011 21:30

централен защитник няма да се взима-Иво,Данчо,Грийн и младия Асен Георгиев.
Рискови остават-десен халф-там е само един,който не е типичен,централен нападател-там есамо Иса и евентуално Йовов.
Вратари имаме,отляво вече са двама-добри,в центъра е бетон,дясно-Станчев изгаря според мен,ляв халф-да се надяваме че тези двамата Христов и Райков ще се избият за титуляр.
Дилемата-Цветков или Тасевски-ако остане ще е за добро.

Та според мен-централен нека да е класа
десен външен-нека и той е класа.
и в краен случай защитник централен,тогава Асен отпада от отбора.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 14 юни 2011 21:30

siniq_fen написа:
blue avalanche написа:

Е на един Дани Младенов например как не му "паднаха гащите"? Кой каквото ще да говори за него, не беше ли неговият гол срещу АИК си заминавахме. А може би и още с Калмар... Предпочитам такива, на които да им "падат гащите" вместо "опитни и стари кучета" като ... Слори.

Слори не пасна, но не можем да очакваме, че всеки нов ще стане като Гарата. От друга страна я виж Дъстли и Сержиньо как се приспособиха.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Архив”