Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Бижутера » 20 май 2009 08:20

MORSKI написа:Благпдаря на Бижутера и на мода на Ботев...Иначе си помислих,че нарочно сте ме баннали :lol:

Хубаво си е у дома,нали :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 20 май 2009 09:22

Ще се опитам да ви обясня как стоят нещата с форума, защото явно не съм го обяснила:

1. Форумът на Гонг беше създаден, без нито един човек от екипа да има пръст в това. Т.е. видяхме го в някакъв завършен вид и ни казаха "Това е". Понеже екипът няма човешкия ресурс да се справя с него, бе назначена Дарина, която е основен Модератор на форума;
2. След като в този форум започнаха да влизат страшно много хора и Дарина не можеше да се справя сама, се включих аз. Като идеята ми беше, че мога да създам екип от модератори, които да се справят с форума. Нещо, което се случи, благодарение на Mike28.
3. Развитието на форума не зависи нито от мен (за мое огромно съжаление), нито от екипа на Гонг, а от администратор, с който аз нямам пряк контакт, а пускам само мейли, които се препращат на администратора през човек - организатор (между другото - пратих пакета с емотиконите - за кой ли път, както и да се направи защита - за прокси - оттук нататък не знам какво ще се случи). Ако аз реша, че искам нещо да се обмени или промени във форума, трябва да действам по тази схема, т.е. изпращам конкретни данни с максимално услеснение за това какво да се подобри и изпращам мейл, което в никакъв случай не означава, че ще се случи. Само вмъквам - за самата регистрация на нов потребител, че трябва да се случва чрез реално съществуващ мейл, чаках ЦЕЛИ 4 месеца;
4. Т.нар. "големи" нямат нищо общо с форума - с неговата организация и модернизация, т.е. ако някой трябва да каже дали се справяте добре или не съм аз или по-точно е Дарина, която отговаря за форума. Ако искате моето мнение - Да, справяте се супер!

Както виждате, екипът на Гонг за форума се свежда до мен, а аз както писах и преди това, а вие се хванахте само за едно изречение от написаното - НЕ МОГА, НЯМАМ ВРЕМЕТО, НИТО УМЕНИЯТА да се справя с форума, с неговото обновяване, развитие и т.н. Съжалявам, ако някой се чуваства разочарован от всичко написано дотук, но се опитах максимално да обясня ситуацията, за да сме както се казва "на чисто"!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 20 май 2009 13:16

Добра идея ли е според Вас да отворя една тема,само за псуване,обиди и скандали?
Ще я сложим главна,да се вижда навсякъде и който е нервен или не е на кеф там да избива яда си :roll: Според мен идеята е меко казано гениална,но искам да чуя и вашето мнение ;)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 20 май 2009 14:23

Ествествено, че съм против, такава тема не трябва да има, ако се направи така темата смисъла на Бан-а какъв е ?
Човек като не е на кеф, да не влиза във форума.

Бижутер, ще заключа темата за "Последен шанс ЦСКА", която според мен не нужна.
Отделно, че и няколко човека ми оплакаха на ЛС.

Darina
Модератор
Контакти:

Мнениеот Darina » 20 май 2009 14:50

Сега и аз ще се включа в спора. Аз мисля, че откакто има модератори форумът се промени много, в добрия смисъл. Помните какво беше преди. А и според мен, модераторите си вършат много добре работата, промяната се вижда веднага. А от потребителите винаги ще има недоволни и обидени, каквото и да направим. Просто трябва да следваме правилата, а ако има нещо извънредно, както с форума на Ботев, може да се направи компромис. Аз лично винаги съм била по мека с потребителите, дори и с некоректните, за което са ме упреквали. Сега обаче, мисля че форумът е по-добър и да се надяваме, че ще стане още по-добър, с ваша помощ.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 20 май 2009 14:54

Дарина, така е, но има едно голямо (НО), модераторите не могат да направят всичко, ако зависеше от Нас, щяхме да направим това, което трябва, но не зависи всичко от Нас, най-малкото, което трябва да се промени са емотикони, защита от прокси, и още куп работи, които нямат да станат.

Darina
Модератор
Контакти:

Мнениеот Darina » 20 май 2009 15:06

Да, съгласна съм с теб, но има неща, които стават много по-бавно отколкото и на нас ни се иска. Стенли мисля ви обясни за този проблем.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 20 май 2009 15:32

Щом Дарина е доволна от нашата работа,значи форума върви нагоре. :P
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 20 май 2009 20:46

Стенли, мисля че има разлика в това, да се чувстваш разочарован и да искаш подобрение, възход или какъвто и да е напредък. Аз лично в никакъв случай не се чувствам разочарован, даже честно казано си ми е добре. Правя си каквото мисля, че е правилно и никой не ми иска обяснение за това. Радвам се ,че не сме ви разочаровали, както теб, така и Дарина. Но както към теб, Майки отправи някой градивни критики, така може би трябва да има и към нас. Не си мисля, че сме безпогрешни и най,най. А в случая, имам чувството, че форума е мой. Разбирам те, за трудностите ,които имаш в обновяването и напредъка на форума и много съжалявам, че пътят за това е толкова труден.
И накрая, къде на майтап, къде на истина, дай ни тоя имейл на админа (или организатора),да го затрупаме с писма, пък да видим какво ще каже тогава ;) . И разбери, ние не се сърдим, само искаме да помогнем с каквото можем.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 20 май 2009 21:01

Много точно казано дЕдо, тук не става въпрос за сърдене, просто трябва да си казваме нещата. Мисля, че още в предния пост поясних, че нямам критики към стенли, тя ако имаше дори минимална възможност- щяхме да направим заедно нещата още докато бях мод. Просто казвам, че трябва да си смените концепцията , казвам, че може би трябва да добавите нови модове, хората които съм предложил, Марто също ги познава добре ми се струва ми се и може също да гарантира за тях. Определено вече трябва да се помисли сериозно за нови правила, може би по- кратки, но ясни и точни и да се спазват от всички. Желателно е да се аргументирате добре, когато заключвате тема, желателно е да има тема за критика към екипа на радиото, че и на форума, и без това кажи- речи всеки ден се отварят по няколко такива, триенето им или държание от високата позиция на модератор мисля, че трябва да сте се убедили досега, че не вършат работа.
НО, отново подчертавам дебело , че огромна част от проблемите ви идват от пълната липса на обратна връзка между хората от гонг и потребителите във форума. В двата случая, когато автори на статии влязоха и дадоха някакво обяснение, а дори и извинение- веднага имаше ефект и хората дори подкрепиха мъжката им постъпка.

Върни се в “Модератори”