Мнениеот stenly » 20 май 2009 09:22
Ще се опитам да ви обясня как стоят нещата с форума, защото явно не съм го обяснила:
1. Форумът на Гонг беше създаден, без нито един човек от екипа да има пръст в това. Т.е. видяхме го в някакъв завършен вид и ни казаха "Това е". Понеже екипът няма човешкия ресурс да се справя с него, бе назначена Дарина, която е основен Модератор на форума;
2. След като в този форум започнаха да влизат страшно много хора и Дарина не можеше да се справя сама, се включих аз. Като идеята ми беше, че мога да създам екип от модератори, които да се справят с форума. Нещо, което се случи, благодарение на Mike28.
3. Развитието на форума не зависи нито от мен (за мое огромно съжаление), нито от екипа на Гонг, а от администратор, с който аз нямам пряк контакт, а пускам само мейли, които се препращат на администратора през човек - организатор (между другото - пратих пакета с емотиконите - за кой ли път, както и да се направи защита - за прокси - оттук нататък не знам какво ще се случи). Ако аз реша, че искам нещо да се обмени или промени във форума, трябва да действам по тази схема, т.е. изпращам конкретни данни с максимално услеснение за това какво да се подобри и изпращам мейл, което в никакъв случай не означава, че ще се случи. Само вмъквам - за самата регистрация на нов потребител, че трябва да се случва чрез реално съществуващ мейл, чаках ЦЕЛИ 4 месеца;
4. Т.нар. "големи" нямат нищо общо с форума - с неговата организация и модернизация, т.е. ако някой трябва да каже дали се справяте добре или не съм аз или по-точно е Дарина, която отговаря за форума. Ако искате моето мнение - Да, справяте се супер!
Както виждате, екипът на Гонг за форума се свежда до мен, а аз както писах и преди това, а вие се хванахте само за едно изречение от написаното - НЕ МОГА, НЯМАМ ВРЕМЕТО, НИТО УМЕНИЯТА да се справя с форума, с неговото обновяване, развитие и т.н. Съжалявам, ако някой се чуваства разочарован от всичко написано дотук, но се опитах максимално да обясня ситуацията, за да сме както се казва "на чисто"!
Модераторите не са ви враг!