Silvano Prandi написа:yasen написа:Като прочетох всичките мнения в тази тема, се чудя какво още чакат модераторите за да изхвърлят мекотелото "silvano prandi". Нямам нищо против треньора Силвано Пранди, ама тоя тука във форума, който явно има нещо лично срещу Радо Стойчев (не мога да обясня иначе реакцията му срещу Стойчев) провокира наляво и надясно, лошото е, че има хора, които му отговарят... абе оставете го без да коментирате мненията му, той ще си поблее и ще се откаже, АКО НИКОЙ НЕ МУ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ!!!
Честно казано, сигурен съм, че много хора биха се включили в темата, но с такива мнения просто ти идва да се посмееш и да се чудиш колко много тъпаци има в България.
Нямам нищо лично срещу стойчев ! Просто не мога да дишам некадърници, които позорят България
Нито Пранди, нито Стойчев са позорили България!
Стига се излага! Пранди загуби от Русия във Варна преди 2 години с по 0:3 и двата мача, загуби като домакин от Япония с 1:3, загуби и единия от двата мача в Япония. Но аз лично съм благодарен на Пранди за свършената работа в националния отбор.
А това, че България загуби първия мач срещу Германия във Варна с 2:3 и то при дебюта на Стойчев, при малко време за подготовка, изобщо не е фатално.
Резултатите от работата на Стойчев ще се забележат на европейското през Септември.