Май, май Япония работи за България :)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yasen
Контакти:

Re: Май, май Япония работи за България :)

Мнениеот yasen » 13 юни 2011 11:19

Silvano Prandi написа:
yasen написа:Като прочетох всичките мнения в тази тема, се чудя какво още чакат модераторите за да изхвърлят мекотелото "silvano prandi". Нямам нищо против треньора Силвано Пранди, ама тоя тука във форума, който явно има нещо лично срещу Радо Стойчев (не мога да обясня иначе реакцията му срещу Стойчев) провокира наляво и надясно, лошото е, че има хора, които му отговарят... абе оставете го без да коментирате мненията му, той ще си поблее и ще се откаже, АКО НИКОЙ НЕ МУ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ!!!
Честно казано, сигурен съм, че много хора биха се включили в темата, но с такива мнения просто ти идва да се посмееш и да се чудиш колко много тъпаци има в България.

Нямам нищо лично срещу стойчев ! Просто не мога да дишам некадърници, които позорят България ;)

Нито Пранди, нито Стойчев са позорили България!
Стига се излага! Пранди загуби от Русия във Варна преди 2 години с по 0:3 и двата мача, загуби като домакин от Япония с 1:3, загуби и единия от двата мача в Япония. Но аз лично съм благодарен на Пранди за свършената работа в националния отбор.
А това, че България загуби първия мач срещу Германия във Варна с 2:3 и то при дебюта на Стойчев, при малко време за подготовка, изобщо не е фатално.
Резултатите от работата на Стойчев ще се забележат на европейското през Септември.

Потребителски аватар
Silvano Prandi

Мнениеот Silvano Prandi » 13 юни 2011 11:22

Ще видим, а дано постигне нещо, но не вярвам, впредвид слабите игри досега ;)
Стойчев ходи си в Италия и повече не стъпвай в България !

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 13 юни 2011 11:45

Като чета темата, разбирам защо сме олимпийски шампиони по плюене и два пъти европейски, както и вице световни по храчене.Темата е много сложна,а лапетата които не разбират от играта, освен да спамат друго нищо не правят.Какво от това че сме били такива или онакива, преди години ? Тогаав е имало 12-14 добри волейболисти, както и поне 4-5 извън състава готови да се включат по всяко време. Сега какво има ? Просто матриала е по кофти от преди. Имаме един Владо Николов, играл много мачове през сезона с хронична контузия, имаме волейболния Роналдо, Матей но за съжаление умората си каза думата.Това е , нищо повече. Без да обиждам другите, те са добри Цецо Соколов, Братоев, Тодоров,Алексиев но не са супер класа че да атакуваме топ 4 ! Вижда се че без хора от предишната генерация като Цветанов, трудно върви играта.Трябва време да се обиграе отбора, все пък не става с 4-5 мача. Боян и Дани Милушев също липват на отбора, както и Салпаров и Николов.Аз лично мился че трябва да се даде повече време, поне 1.5 или 2 години, тогава си рпавете изводи и критикувайте. В тази мизерна държава, където волейбола е силно забатачен, само вижте в какви условия играят родните състезатели, аз лично се чудя как все още излизат хора като Соколов, Тодоров и Братоевите.Ние не сме Бразилия, гледайте реално на нещата,просто това ни е силата в момента.А на тези които плюят по Стойчев, сигурно не сте в час или просто ви е интересно да дразните другите. За първи път имаме кадърен и млад БЪЛГАРСКИ специалист, вместо да го оставим да работи на спокойствие, ние гледаме да го изгоним веднага. Типично по български. Аз продължавам да смятам че проблема на волейбола се крие в БФВ, лично посочвам дългогодишния съсипвач "инж.Лазаров", този трябва незабавно да се махне от там.ВЪпреки спада в последните няколко години, този не намери нито една грешка в него, евала, типично по комунистически. Все другите са виновни.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 13 юни 2011 14:31

Ние по принцип японците където и да ги хванем ги бием. Доста ни спадна играта и трябва да възстановим загубеното, за да печелим всеки път. Съвсем нормално е германците да са станали по-силни, все пак погледнете колко са високи играчите им.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2011 15:20

vladimirvichev написа:След 6 мача, от които 3 победи и 3 загуби /2 от тях в Русия, където не си спомням да сме печелили в последните 20 години

При Мартин Стоев от 6 мача срещу руснаците баланса ни е 2 победи и 4 загуби ...
При това 2 от 4-те загуби са с 2- 3 гейма ...

Не е като да не сме ги били през последните години ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 14 юни 2011 10:25

THE G.A.M.E написа:
vladimirvichev написа:След 6 мача, от които 3 победи и 3 загуби /2 от тях в Русия, където не си спомням да сме печелили в последните 20 години

При Мартин Стоев от 6 мача срещу руснаците баланса ни е 2 победи и 4 загуби ...
При това 2 от 4-те загуби са с 2- 3 гейма ...

Не е като да не сме ги били през последните години ... ;)

Русия в момента е много солиден отбор, Мусерский, Михайлов, Гранкин, Апаликов, Бирюков са млади и много класни волейболисти. Странното е, че Русия няма почти никакви успехи във волейбола през последните 10-15, че и 20 години. Имат спечелена само една Световна лига, загубиха финала на европейското у дома срещу Испания. Нямат златни медали, но мисля, че вече май са готови за големите победи. Така, че нека не се лъжем... срещу Бразилия и Русия нямаме ресурса да се борим, нека си знаем целите и приоритетите.

Върни се в “Волейбол”